A hónap rosszulöltözöttjei: május

2013 Június 03

Tanulj a sztárok hibáiból!

Bradley Cooper a Másnaposok 3 premierjére érkezett ebben a terrakotta színű öltönyben. Nem azzal van a baj, hogy színes darabot választott, sőt, erre mindenkit csak bátorítok! Viszont nem mindegy, hogy milyen színeket választunk. Ez a narancsos szín nem elég sötét egy ilyen világos inghez. Egy mélykék, vagy akár fekete felsőrész már jobban harmonizálna a zakóval, és az alkalomhoz is jobban illene az erősebb kontraszt. A cipővel való színegyeztetés sem szükséges. Egy sima fekete cipő sokkal jobb lett volna.

a-honap-rosszuloltozottjei-majus

A farkasfalka egy másik tagja, Zach Galifianakis is eltért a megszokott sötét, egyszínű öltönytől, viszont a cipőjét elfelejtette lecserélni. Ha változatosságot akarunk vinni a megjelenésünkbe, akkor vagy a ruha, vagy a kiegészítők maradjanak meg elegánsnak, alkalomhoz illőnek. Sötét öltönyhöz vehetünk fehér tornacipőt, de színes, mintás öltönyhöz a fekete bőrcipő illik, mint ahogy ebben az esetben is az tette volna teljessé az összképet. A nadrág hosszát se felejtsük el magunkra igazíttatni...

{loadposition szoveg}

Dennis Rodman sokkolta az embereket ezzel a külsővel. Szőke mohikán-frizura, kék szemfesték, piercing... A nadrág és a zakó kombinációja sem túl nyerő, sem a nadrág szabása, sem annak színe miatt. A zakót önmagában nézve ezen a nyáron divatos, de csak akkor működik, ha megfelelő nadrágot választunk hozzá és a hajunk nem emlékeztet egy kakadura. Ha az egyik ruhadarabunk feltűnő, minden más legyen rajtunk visszafogott.

a-honap-rosszuloltozottjei-majus

Rod Stewart is komolyan veszi azt, hogy férfiként is kell merni színeket és mintákat hordani, de ettől függetlenül nem szabadna összekeverni a mintásat a nőiessel. Az ing, sál és a szemüveg egységes színe egyszerűen túl sok. A bőrdzsekivel ráadásul teljesen üti egymást a kendő romantikus stílusa.

a-honap-rosszuloltozottjei-majus

Igaz, a grunge, ez az alternatív, rockos stílus ismét felmenőben van, azért nem szabad eltúlozni. A színész, Edward Furlong egy az egyben mintha a 90-es évekből repült volna ide egy időgéppel. A farmer mintha már leszolgálta volna a magáét, és az ing is túl nagy. Sose válasszunk ennyivel nagyobb ruhadarabokat, akkor sem, ha stílusjegynek számít. A hatást egy jól szabott farmer és méretben megfelelő kockás ing is eléri. Az ing alá vegyünk egy klasszikus fekete pólót.

 

Megtekintések száma: 7573


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet