A Lamborghini és a Master & Dynamic összeállított egy zseniális fejhallgató kollekciót

2020 November 25

Néhány nappal ezelőtt a Rolls-Royce egy korlátozott kiadású fejhallgatót mutatott be, darabonként 1200 dollár áron. Most a Lamborghini követi ezt az irányt, hogy kiadja saját audiotermékeit, amelyeket úgy terveztek, hogy megfeleljenek szuperautói esztétikájának és teljesítményének. A New York-i székhelyű Master & Dynamic fejhallgatómárkával együttműködve a Lamborghini nem egy, hanem két társmárkás terméket adott ki, amelyek mind a fülön kívüli, mind a belső fül modelleket tartalmazzák. Mindkét modell különálló dizájnelemekkel rendelkezik, mint például az ikonikus Lamborghini hatszög és Y minták. 

A fülhallgatóval kezdve a Master & Dynamic MW65 fejhallgatóján alapul, amely vezeték nélküli és aktív zajcsökkentő is. A fejhallgató állítólagos akkumulátor-élettartama 24 óra. 

A kollekció második terméke az in-ear MW07 Plus True vezeték nélküli fülhallgató 10 mm-es berillium-meghajtókkal rendelkezik, amelyek kiváló minőségű teljesítményt nyújtanak, hogy kielégítsék az audiofájlok igényeit, és egy gyönyörű rozsdamentes acél töltőtokba kerülnek. A modellek kiemelkedése érdekében legfinomabb anyagokból készülnek, köztük Alcantara, zafírüveg, olasz acetát, eloxált alumínium és rozsdamentes acél. 

Jonathan Levine, a Master & Dynamic alapítója és vezérigazgatója elmondta: „Fiatal fiúként megszállottja voltam az autóknak. Emlékszem, amikor elbűvöltek, amikor először láttam egy Lamborghini Miurát. Ezek az izgalmi érzések ma is bennem vannak, valahányszor meglátok egy Lamborghinit." Ami az árakat illeti, az MW65 fejhallgató ára 549 dollár (168 000 Forint), míg az MW07 PLUS fülhallgató ára 349 dollár (106 000 Forint).

Forrás: Luxurylaunches

 

Megtekintések száma: 52518


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet