A rutinosabb csapat nyert Komlón

2023 November 17

Egy komoly játékerőt képviselő érdi csapat győzte le együttesünket az ősz utolsó hazai meccsén.

Futsal NB III, Délnyugati csoport 7. forduló

RX HOLDING Komló Futsal – Bromit 3:5 (2-1)Komló Városi Sportközpont, 80 néző V: Berki (ifj. Molnár, Hahner)
KOMLÓ: Ernszt – Nagy N., Vörös M., Erdős, Kovács A. Cserék: Gerber Zs. (k), Bíró Cs., Romvári, Mészáros, Szili, Tukerics.

Gólszerzők: Szili (18.p), Tukerics (19.p), Vörös M. (35.p), illetve Pászti (10.p), Kovács A. (24.p, 27.p, 37.p), Mayer (25.p)

Már a bemelegítésnél látszott, hogy egy szervezett csapat lesz a Komló ellenfele a 7. játéknapon. A kezdeti tapogatózó játék után az első helyzetekre tíz percig kellett várni. Sajnos egy védelmi megingás után Pászti szerzett vezetést a vendégeknek. Nagyobb fokozatba kapcsoltak Tukericsék, ennek eredménye a félidő hajrájában lett meg az eredménye. Előbb Szili, majd Tukerics talált közelről a jól védő Mészáros Dániel kapujába.

A második félidőben gyorsan rendezte a sorokat Haffner György együttese. Három perc leforgása alatt háromszor is bevette kapunkat. (Ebbe belejátszott az is, hogy az ellenfél kihasználta, hogy kapusunk, Ernszt János a mezőnyben vállalt több feladatot, majd később helyére mezőnyjátékos lépett pályára.)

Szépíteni Vörös Martinnak sikerült (3-4), de a vendégek szinte azonnal válaszolni tudtak.

Tukerics Ákos játékosedző: „Ki-ki mérkőzést játszottunk a rutinos ellenféllel, akik már régóta játsszák a futsalt. Megszerezték a vezetést, de fordítani tudtunk, amin látszik, hogy csapatunk folyamatos fejlődésben van. Ez egy összeszokó félév számunkra, úgy gondolom, hogy a rutin győzött ma este.”

Csapatunk az utolsó őszi fordulóban a tabellán közvetlenül mögöttünk álló Szigetszentmiklóshoz utazik győzelmi reményekkel.

Forrás:/http://komloiujsag.hu/a-rutinosabb-csapat-nyert-komlon/

 

Megtekintések száma: 15925


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet