A világ legkisebb Mekije a leghasznosabb

2019 Október 13

Az éghajlatváltozás valóságos, és nagyban befolyásolja az őshonos méhpopulációt.


Mint most mindannyian, kis barátaink is fontos szerepet játszanak a virág beporzással a környezetben, és nagyrészt felelősek a 

kiegyensúlyozott növénytermesztés fenntartásáért a világon. A McDonalds Svédország a szerepük kiemelt fontosságára való felhívás és a számuk megőrzése miatti felelősségteljes cselekvés okán a közelmúltban bemutatta a McHive-ot.

A McHive a világ legkisebb McDonald's-jaként díszíti a svédországi étterem tetejét, és apró üvegházként szolgál majd a közelben lévő méhek számára. A márka híres M-betűjével, a drive-in ablakokkal és a szabadtéri asztalokkal kiegészített méhkaptárat a Nord DDB reklámügynökséggel együtt tervezték, akik azt mesélik, hogy az ötlet először akkor született meg, amikor egy svéd McDonald's a méhkast helyezett a tetőre . A mozgalomhoz már csatlakozott több üzlet is és ma már öt franchise Meki büszkélkedhet az országban saját McHive példányával.

A kezdeményezést kommentálva Christoffer Rönnblad, a McDonald's Svédország marketingigazgatója egy nyilatkozatában elmondta: „Van egy csomó igazán odaadó franchise-tulajdonosunk, akik hozzájárulnak a fenntarthatósági munkánkhoz, és jó érzés, hogy méretünket felhasználva ilyen nagyszerű ötlettel reklámozhatjuk a dolog fontosságát, mint a méhkaptárak a háztetőkön. Ez a miniatűr McDonald's tisztelgés a franchise-vevő Christina Richter kezdeményezése előtt.” Sok mindent meg kell tanulni és sok mindent meg kell tenni!

M.Peet

Via Luxurylaunches

McDonald's McHive Svédország

 

Megtekintések száma: 49760


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet