A világ legokosabb fogkeféje

2020 Március 10

Fogainkért sokat kell tennünk, hogy megvédjük őket a különböző szennyeződésektől. Senki sem szeret fogorvoshoz járni, pláne költeni rá. Ezért jó, ha van egy intelligens fogkeféd, amely segíthet abban, hogy a lehető legjobb ápolást biztosítsd fogaid számára. Az Oclean Pro a világ legokosabb fogkeféje, és képes pillanatok alatt eltávolítani a fogakon található összes szennyeződést.

Az Oclean Pro egy színes érintőképernyővel rendelkezik, amely végigvezeti a tisztítási folyamatot. A kefével nyomon követheted az fogkefe mozgását, és még az érzékenységét is beállíthatod. A képernyőn megjelenik a fogmosási teljesítmény, kiemelve az alaposan megtisztított területeket, miközben rámutat arra is, hogy mely területeken lehet valamivel több szennyeződés. Fején hosszú, sűrű sörték vannak, amelyek nagyon rugalmasak. A kefe egy kényelmes, lekerekített kialakítást kapott, amely megakadályozza a lehetséges sérüléseket.

Az alkalmazás használatával az Oclean Pro jelentést készít a fogmosási tevékenységekről, és segíthet egy személyre szabott fogmosási terv elkészítésében. 

Tízből csak egy ember mos fogat helyesen, valamint az ínybetegségek 90% -át a nem megfelelő fogmosás okozza.

Via manofmany

 

Megtekintések száma: 34363


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet