A Xiaomi csúcstelefonja legyilkol minden más eszközt, amiket eddig mobilnak hittünk

2018 Június 24

A Xiaomi Mi 8 Explorer Edition a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval és 3D-s arcazonosítással még “nem egy nagy ügy”, de az átlátszó hátlap az nagyon faszán néz ki!

Na de a dizájn csak mellékes, mert a legnagyobb durranás az maga a specifikációja. Az egyenlőre ritka technológiai megoldások főleg azért nagyon meglepőek, mert Androidos készüléknél ilyet nemigen láttunk, így például a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó egy igazi innovatív cucc ezen a területen, ezzel az oprendszerrel.

Előzetes várakozások alapján a Xiaomi új csúcsmobilja még itthon is be fog férni 200.000 Ft alá, ami ugyancsak nagyon jutányos árkategória, ahhoz képest, hogy az eddig csak iPhone X-ben megtalálható 3D-s arcazonosítás is helyet kapott a készülékben.

Az átlátszó hátlapra azért volt szükség, hogy valamivel felkeltse magára a figyelmet, mert a vékonyított dizájn és a keretnélküliség már nem elég újdonság. Ahhoz képest, hogy anno a Xiaomi indította el, egészen lehangoló, hogy most mégis ők szorulnak nagy felhajtásra. Az Mi 8-ban 6,3 colos AMOLED-kijelzőt, Snapdragon 845 procit és 12 megapixeles duál kamerát találunk, ami a független szakértők szerint is a legjobbak közt szerepel.

Hogy mikor veheti európai ember is a kezébe, arról sajnos egyáltalán nincs információ

Forrás: Szevaszfaszi.hu

 

Megtekintések száma: 1565445


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet