Bartucz Éva könyvbemutatót tart

2022 Január 28

Bartucz Éva könyvbemutatót tart a budapesti Ménesi Borbárban idén februárban 2 alkalommal. a „Nőként vezetőként” című könyvvel rukkolt elő 2020-ban, majd tavaly decemberben jelent meg az „Ajtónyitogatók” c. könyvével.

a „Nőként vezetőként” című könyv azoknak a nőknek szól, akik akarnak és tudnak és hisznek magukban, de időközönként bizonytalanok. Nőként akarnak élni és viselkedni, nem akarják legyőzni a férfiakat a saját elképzeléseik megvalósítása közben.

Az „Ajtónyitogatók” című könyv már más jellegű, az már egy megélt tapasztalás, részben valós történet bemutatása, a történet szépségével, humorával és életszerűségével együtt. Elgondolkodtató könyv, hiszen segít abban, hogy felismerjük kik azok, akik a Mi életünkben az Ajtónyitogató szerepet töltötték be; illetve MI kinek az életében jelentünk meg így.

Beszélgető partnere Vízy András lesz, aki korábban a TV2 Szerencsekerék műsorvezetője volt.

Mindenkit várnak sok szeretettel, a limitált férőhelyek miatt előzetes regisztráció szükséges, a gulyasmarti@gmail.com Garagoly Mártánál. A program itt is megtekinthető https://www.facebook.com/events/1105070610258402/

 

Megtekintések száma: 33885


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet