Bezedeki Szabadtéri Sport Park átadása!

2021 Április 29

A sport minden ember számára hasznos és fontos tevékenység. Szinte minden településen, így Bezedeken is található egy szabadidő és sportpark, melynek fejlesztése minden ott élő ember számára fontos.

Lovas Norbert polgármester számára lényeges, hogy a faluban élő fiatalok helyben is sportolhassank, ezt csak támogatni tudom, ezért is örülök a megvalósult beruházásnak.

Nem is kívánhatok mást a bezedekieknek, mint hogy használják egészséggel a sportparkot és biztos vagyok abban, hogy sok örömük lesz benne. -írta Facebook oldalán dr. Hargitai János , Országgyűlési képviselő.

Egészségtudatos életvitelhez kortól és nemtől függetlenül nélkülözhetetlen a mozgás, legyen szó versenyszerű sportolásról, szabadidős tevékenységről, gyerekek játékáról vagy csupán egészségmegőrzésről. Önkormányzatunk elkötelezett amellett, hogy minél több lehetőséget biztosítsunk a mozogni vágyó lakosság részére. Nagy örömünkre szolgál, hogy elkészült ennek egyik legújabb eszköze, a most átadott Szabadtéri Sport Park, mely az önkormányzat mögötti zöldövezetben, gépjármű forgalomtól távol, biztonságos környezetben valósulhatott meg a Magyar Falu Program támogatásával, melyet ezúton is köszönünk!-nyilatkozta: Lovas Norbert Bezedek Polgármestere

Bezedek

 

Megtekintések száma: 52928


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet