Csajok és a testbeszéd

2012 Decemberr 17

Azt mondják a nők a testbeszéd mesterei.  Az egyszer biztos, hogy nem tudatosan alkalmazunk néhány apró pici trükkünket, ez csak ösztönös. Egy szemkontakt, apró érintés, vagy csak a közeledés. Igen ezeknek mind jelentésük van.

Nos, nem csak észrevenni, de tudni is kell mindezt előnyötökre fordítani.  Íme, néhány jelentés a már jól bevált praktikánknak.

Az első és szerintem a legfontosabb az a szemkontaktus.

Mikor egy nő a szempillái alól éles tekintettel kémlel, vagy hosszasan a szemeidbe néz, próbálja felvenni veled a kontaktot, nyert ügyed van, szabad az út.

Ha a férfinek kelti fel az érdeklődését egy nő, s ezt a hölgy is észreveszi, aki szintén így vélekedik, egyszerűen csak lesüti a szemeit, de sandán oda- oda tekinget.  Kezdeményezz, ne várj sokáig.

{loadposition szoveg}

Tegyük fel egy bárban ülve a pultnál nem is messze egymástól,  első randinak tökéletes de ott az a bizonyos távolságtartás.  Az a nő, aki már a legelső adandó alkalommal szinte az öledbe röppen, mondhatni eléggé könnyűvérrel van megáldva. Egy igazi nőt hagyni kell, amíg kezdeményez.

Persze a beszélgetés nagyon fontos, de az apró Érintések, közeledések, nem jönnek egyik pillanatról a másikra.  Mikor feloldódik, mosolyog, s onnantól már jön minden. Egyre kisebb lesz a köztetek lévő távolság, a székek is közelebb húzódnak, s jönnek az apró finom kézérintés.

Ha egy nő megölel, megérinti a karod, biztos lehetsz abban, hogy beengedett az intim szférájába s nem lerohanva, de kezdeményezhetsz.

Mindenképpen tudnotok kell egy nőről, ha zavarba van, vagy a haját babrálja, ruháját igazgatja, vagy valami apró mütyür van a kezében.  Lehet egy mobil, egy a gyűrűjét piszkálja, vagy a poharában lévő szívószálat. Ösztönös dolog ez. Talán a kezeivel próbálja felhívni magára a figyelmed.

A nyakára teszi a kezét, keresztbetett lábakkal a szoknyáját igazgatja, bármi apróság jelentheti azt, hogy akarja, hogy vedd észre.

Ha karba tett kezekkel ül, többnyire nem kívánja, hogy bárki is közeledjen felé. 

De ha

Hosszasan a szemedbe néz, mosolyog, és hozzád is ér, onnantól nyert ügyed van.

A többit már nem kell magyarázni, ugye?

 

Megtekintések száma: 5647


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet