Csupa báj

2013 Január 15

Nyomjuk el a negatív belső hangot! Vajon mindenki a szíve szerint él? Vagy ahogy elképzelése szerint elvárja a környezete? Komolyan veszik? Elfogadják? Vagy fél szembenézni a valósággal?

A pozitív gondolatokkal erősítjük önbizalmunkat.A férfiak megelégszenek azzal ami van, ami jön.De a nők szeretnek szépnek lenni, szeretnek öltözködni.Meglepve tapasztaljuk tényleg jól is sikerül.Próbálkozunk tudatosan tetszeni.Nem akarunk csúnyának, butának, lehetetlennek látszani.És mindez így van jól..igen.Mert ha mi nők nem cicomáznánk magunkat, nem mutatkoznánk szexi ruhaneműben, ránk nézne valaki?

{loadposition szoveg}

Szeretni magunkat, törődni magunkkal a legelső szabály.És így kell érezni mindezt a férfiaknak is.nekünk nőknek a tiszta , ápolt külső ami megnyerő első látásra.Na és a lélek tükre.Félelmeink egyből eloszlanak ha jól érezzük magunkat.Dicsérjünk, hízelegjünk, ez nem önámítás, csak bátorság.Elfogadó szeretet.A visszautasítás elveszi a kedvet, de újra és újra fel kell tudni állni.Ne legyenek túlzott elvárásaink másokkal szemben, de önmagunkkal szemben sem.Természetesen joggal igényeljünk megértést, dicséretet, gyengédséget, tiszteletet, segítséget.Gonoszságot ne tervezzünk!Csupa szexi, csupa báj legyünk!A férfiak pedig vonzók, szexik legyenek...! Ne foglalkozzunk ki mit mond, a lényeg mi jól érezzük magunkat a saját bőrünkben.

 

Megtekintések száma: 8473


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet