Egy luxuskád, amibe szívesen csobbannánk mi is!

2014 Decemberr 07

Gyakran esik meg a pároknál, hogy együtt szeretnek beülni a fürdőkádba vagy amig az egyik fürdik, a másik hűségesen odakuporodik a kád szélére és megbeszélik a napi dolgokat. A kádban viszont nem mindig elég két embernek a hely, nem lehet kényelmesen kinyújtózni és persze vita is kialakulhat, mert az egyik fél forró vízben szeret hencselni, a partnere viszont abban úgy érzi, leég a bőre. találtunk egy szuper kádat, ahol a problémáknak ezen része eltűnik: ez a Yin - Yang kád, mely két külön részből áll, mégis egységet alkot. Ráadásul rengeteg extrával és kiegészítővel is fel van szerelve.

egy-luxuskad-amibe-szivesen-csobbannank-mi-is

{loadposition szoveg}

egy-luxuskad-amibe-szivesen-csobbannank-mi-is

Bele van építve a fényterápia, hanghullámos masszázs és pezsgőfürdő funkció. A két részbe külön lehet engedni a vizet, és egyénileg kiválasztani a fényeket. Praktikus kapaszkodókat szereltek bele, a ki-és belépés megkönnyítése érdekében. Kis elválasztóval lehet rövidíteni is a hosszát az alacsonyabbak számára, a mélysége miatt viszont a magasabbaknak is kényelmes.

egy-luxuskad-amibe-szivesen-csobbannank-mi-is

Nem csak pároknak ajánlják a luxuskádat, hanem együtt pihizni és csevegni szerető barátnőknek, vagy anyáknak és lányuknak például. Egyetlen probléma van vele: több mint 1 milla az ára, úgyhogy mi csak álmodozunk róla. 

 

Megtekintések száma: 8386


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet