Egyszerű, de lenyűgöző stílusú ház

2019 Szeptember 15

Az Estudio Caballero Colon épített egy lenyűgöző házat, teljes összhangban a természettel. A Baleár-szigeteken található villából szédületes kilátás nyílik a környékre.


A kelet-spanyol szigetcsoport, a Baleár-szigetek mediterrán strandjairól és festői tengerpartjáról ismertek. Bőséges tengeri élettel és sűrű cserjékkel, amelyek sziklás partokat öveznek, rengeteg felfedezésre és kirándulásra van itt lehetőség.

Ebben az idilli környezetben az Estudio Caballero Colon úgy döntött, hogy felállítja a Can Canyis házat. Ahelyett, hogy kilógna a közegből, a ház hihetetlen dizájnjának köszönhetően beleillik az összképbe. Több kőplatformra épülve az otthon több téglalap alakú egységből áll.

A ház letisztult megjelenését sima felületek és nagy ablakok biztosítják. Az épületben az Estudio Caballero Colon modern bútorokat használt a különálló területek összekötésére. Az oldalsó elhelyezés miatt a fény és az árnyékok kiegészítik a fából készült vonalmunkát és a kereszteződéses elrendezést.

A négy lakóterület mindegyike különálló, és saját tájolással rendelkezik, amely a hegy lábánál lévő öbölre néz.

A kő teraszon van egy medence, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik. A ház három hálószobával, konyhával, háztartási helyiséggel és nappali-étkezővel rendelkezik.

M.Peet

Via Manofmany

Luxus ház

 

Megtekintések száma: 35514


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet