Előzetes a 2013-as őszi/téli férfitrendekből

2013 Augusztus 13

Eddig azt gondoltad, hogy a szőrme, és az állatminta a nők szekrényébe való? Pedig a következő télen már lehet, hogy te is hordani fogod...

A nyáron oly népszerű szafari téma őszre kicsit átalakul, de megmarad. Leopárdmintás mellény, kabát, vagy cipő? Mindegyik kapható lesz a férfi ruhaboltokban. Igaz, nem olyan feltűnőek, mint a női ruhadarabok, mert a kontrasztos színek helyett a sötét, férfiasabb színek dominálnak. A kiegészítők, pl. övek, táskák viszont lehetnek ennél „vadabbak" is.

elozetes-a-2013-as-oszi-teli-ferfitrendekbol

A szőrme, és mindenféle bolyhos, puha, és meleget árasztó anyag népszerű lesz a hidegebb hónapokban. Ki tudja, a forró nyár után, lehet, hogy egy farkasordító télnek nézünk elébe. Nem árt felkészülni... Mivel ezek a textíliák már önmagukban is mutatósak, nem kell, hogy színesek, tarkák legyenek, vagy, hogy feltűnő ruhadarabokkal párosítsuk. Törekedjünk az egyszerűségre.

elozetes-a-2013-as-oszi-teli-ferfitrendekbol

A kalapok között az újságosfiú sapkája lesz a legkapósabb, ami jó hír, mert az egészen fiatalabbaktól az idősebbekig mindenkinek jól áll, és a stílusokat is jól átfedi. Szövetkabáttal egyszerre elegáns, mégis fiatalos, és minden sálhoz és kesztyűhöz illik, legyenek azok kötöttek, vagy gépi szövésűek.

elozetes-a-2013-as-oszi-teli-ferfitrendekbol

A túrázás szerelmesei biztosak lehetnek benne, hogy menőek lesznek, akárhová is mennek a felszereléseikkel.

{loadposition szoveg}

A hátizsák, az iránytű, a túrabakancs, a nagy, kötött pulcsik mind sláger lesznek idén ősszel. Nagy, elhanyagolt szakállat azért senki ne növesszen, legalábbis akkor ne, ha más emberekkel is szeretne kapcsolatot teremteni.

elozetes-a-2013-as-oszi-teli-ferfitrendekbol

A bordó/mély magenta színek széles skálája már pár szezon óta jelen van a férfitrendek között, de valamiért az erősebbik nem képviselői nehezen barátkoznak meg vele. Sokan abban a hiedelemben élnek, hogy a piros, a bordó, vagy ezek árnyalatai csak a nőknek valóak, pedig ez nem igaz. Bátornak kell lenni, és megtalálni azt a színt, ami a legjobban tükrözi az illető ízlését, személyiségét.

elozetes-a-2013-as-oszi-teli-ferfitrendekbol

Van, ami sosem változik. A kockás mintáról, és a magas nyakú pulóverről nem nehéz az őszi, szeles, vagy a hideg, téli időszakra asszociálni, és szerencsére ezek mindig nyerő választásnak számítanak. A színek lehetnek egy kicsit bolondosabbak, a minták modernebbek, de alapvetően ez a két viselet örök.

elozetes-a-2013-as-oszi-teli-ferfitrendekbol

 

Megtekintések száma: 7922


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet