„EZ EGY CSALÁD” – ETTŐL OLYAN ÖSSZETARTÓAK A MÉDIAVÁLOGATOTT TAGJAI

2023 Február 23
Lábtengóval, közös játékkal készültek a Prémium Médiaválogatott tagja a 2023-as esztendő eseményeire. A tréninget követően a csapat két oszlopos tagja, Vajtó Lajos és Katus Attila meséltek arról, mit jelent számukra ez a közösség.

„Gyakorlatilag ez egy család. Nem egy egyesület, nem egy csapat, hanem család” – hangsúlyozta Vajtó Lajos. Sok ismert és kevésbé ismert ember, sok fantasztikus sportoló. Ami a legjobban összehoz minket, az remélem, nem tűnik szerénytelenségnek, az emberi minőségnek egy olyan fajtája, ami akár a sportolókat, akár a művészeket illeti a tisztelet egymás iránt. Nyugodtan állíthatom, itt olyan sportolók akadnak, akik a világ legjobbjai a maguk műfajában, mégis hihetetlen szerénység jellemzi. Talán ezért is szeretjük egymást annyira, mert mindannyian látjuk a másikban azt, ami tiszteletreméltó. Ugyanakkor fontosak vagyunk egymás számára akkor is, ha nem vagyunk együtt. Rengeteg jótékonysági akción veszünk részt. Bárhová hívnak, boldogan megyünk, nincs más szempont, csakhogy együtt jól érezhessük magunkat és szeressenek minket.

A csapat 2004-ben állt össze, azóta pedig folyamatosan járja az országot. A közel húsz év alatt megannyi híresség és sportoló öltötte magára az együttes mezét, a társaságnál pedig talán csak a rendezvények listája színesebb, amelyekre ellátogatott a médiaválogatott.

„Bárhol jártunk, mindenhol olyan szeretettel fogadtak és aztán búcsúztak tőlünk, nézők, versenyzők, mindenki, amiért jól érezték magukat, hogy nem tudnék kiemelni egyetlen élményt. Leginkább ezt a családi feelinget emelném ki, amit viszünk mindig magunkkal mindenhová, és amiért azt hiszem szeretnek is minket” – véli az üzletember.

„Tényleg jó barátságok alakultak ki, és a kölcsönös tisztelet mellett kölcsönösen tudunk egymástól tanulni” – vette át a szót Katus Attila. Nekem, az egészséges életmód egyik nagykövetének ez egy jó dolog: mozgunk, sportolunk, más sportággal is megismerkedem, néha esetleg egy világrekordot is felállítunk közösen. A pontos 2023-as naptárt nem ismerem, de az biztos, elég sok felé megyünk. Általában ezek jól szoktak sikerülni, van, hogy jótékonysági esemény, van, hogy falunap, sportnap, egyéb esemény. Néha focizunk, és időnként még nyerni is szoktunk. Előfordul, tényleg, de nem ez a lényeg, hanem a sport, hogy az egészséges életmódot együtt népszerűsítjük.”

Katus Attila szerint a médiaválogatotton keresztül megannyi fontos értéket közvetíthetnek, csupa olyan értéket, amelyekre a mai rohanó világban kevesen szakítanak időt, bár fontos lenne. Ettől válik már-már ünnepnappá minden olyan alkalom, amikor együtt járják az országot.

„A mai világban mindenki rohan, kevés az idő, kevés az energia, be vagyunk fordulva, nem tudunk mással foglalkozni, csak magunkkal és ezek a találkozások élményszámba mennek. Számunkra is, és szerintem azok számára is, akikkel találkozunk, hiszen ilyenkor a tér és az idő, és a sport is, ami segít megfelelő kapcsolatba kerülni, kialakulnak” – jelentette ki a világ- és Európa-bajnok sportoló.

Fotó: Prémium Média & Sport Management
Forrás: Prémium Média – premiumzrt.com

 

Megtekintések száma: 17678


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet