Ezzel a bikinibugyival fognak sokkolni a csajok!

2014 Június 21

Úgy látszik, idén érdemes lesz egyedül járni a strandra, hiszen olyan szemvonzó divatok kerültek napvilágra, hogy nem tanácsos magatokat kitenni féltékenységi jeleneteknek! Családosoknak végképp nem ajánlott ide szervezniük a programot: sem az asszonyka nem lenne elragadtatva, sem a gyerkőcöknek nem lenne való a látvány! Miről is van szó?

Az új C- Stringdirekt női bikinibugyit tálaljuk, amely a sokkolónál is sokkolóbb látványt nyújt! Akár a korábban bemutatott bizarr férfi fürdőgatya trendre való válaszként is felfogható a fura kis darabka. A kereskedők nagyon el vannak tőle ragadtatva, számos előnyét fel is sorolták. Például azt, hogy a kis fejpántszerű csodabugyi egyetlen rugalmasan hajlítható keretet alkotva viselhető, s amilyen könnyű felvenni, olyan könnyedén le is lehet venni akár a ruha, vagy szoknya alól is. Így nem kell sorba állni az öltözők előtt. Ráadásul könnyű, szinte nem is érezni, hogy rajtunk van valami. Mintákban is bővelkedik, sőt van amelyik csipkével vagy szőrpamaccsal van megbolondítva. A hátsó része pedig pont a ti szemetekhez alkalmazkodik.

ezzel-a-bikinibugyival-fognak-sokkolni-a-csajok

ezzel-a-bikinibugyival-fognak-sokkolni-a-csajok

{loadposition szoveg}

ezzel-a-bikinibugyival-fognak-sokkolni-a-csajok

ezzel-a-bikinibugyival-fognak-sokkolni-a-csajok

S mivel állítólag visszatérni látszik a divatba az intimszőrök meghagyása, már el is játszottunk a gondolattal, hogy milyen kócos "hajasbabák" fognak rohangálni a közeljőben a strandokon. S bármennyire is elképesztő a látvány, biztosak vagyunk benne, hogy ez a darab is menő lesz. Nektek milyen érzés elképzelni, hogy a csajok ebben fognak flangálni?

 

Megtekintések száma: 8022


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet