Férfi frizurák, amiket utálnak a nők

2013 Március 08

Egy rossz hajvágás jobban taszítja a nőket, mint gondolnád. Hogy a következő fodrászlátogatásnál ne követhess el egy végzetes hibát, listáztuk azokat a fazonokat, amiket a nők nem igazán szeretnek...

1. Hátul hosszú (mullet)

ferfi-frizurak-amiket-utalnak-a-nok
MacGyver frizurája még magának MacGyvernek sem állt jól. Elöl és az oldalakon rövidre vágott, hátul pedig hosszú. Az egyik legkevésbé ajánlott forma. Ha mindenképp egy olyan vágás szeretnél, ami ötvözi a komoly, üzletemberhez méltó, és a laza „partiarc" stílust, akkor ezt közöld a fodrászoddal, és kérd ki a tanácsát. Rengeteg olyan fazon van, ami igény és alkalom szerint alakítható, átfésülhető.

2. Lófarok
Ha lófarokba fogod a hajad, a nőt inkább emlékezteted egy hátborzongató, már-már perverz alakra, mint egy komoly, megbízható, mégis érzékeny szeretőre (sok férfi pont fordítva gondolná). A rövidre vágott, de hátul, a tarkón hosszúra hagyott copf sem jelent alternatívát...

3. Hátranyalt

ferfi-frizurak-amiket-utalnak-a-nok
A zselé jó, ő a barátod, de a „vizes hatás" (vagy inkább zsíros?!), az ellenséged is lehet. Ha az egész hajadat lesimítod zselével, az olyan, mintha sisakot viselnél. Egy nő sem túrna bele szívesen, hidd el... Ha azért szereted így hordani a hajad, hogy ne lógjon a szemedbe vagy az arcodba, akkor egy kis zselével vagy waxszal tedd helyre azt a pár tincset, ami zavaró (vagy egyszerűen vágass rövidebb hajat).

4. A homloknál kettéválasztott

ferfi-frizurak-amiket-utalnak-a-nok
Túl fiús ez a viselet egy felnőtt férfihoz. Ha pont azért hordod így a hajadat, mert fiatalabbnak látszanál, vagy azért, mert meg akarod őrizni a benned rejlő kisfiút, nem ez a módja. Ha elöl hosszabb a hajad, inkább csinálj egy laza oldalválasztékot, mint George Clooney, vagy fésüld hátra, mint Brad Pitt.

5. Átfésült

ferfi-frizurak-amiket-utalnak-a-nok
Ha kopaszodsz, inkább a borotvához nyúlj,minta fésűhöz. Emlékeztek még a Förtelmes főnökök egyikére? Colin Farrell a nők nagy kedvence, de ezzel a frizkóval ők is csak nevettek rajta...

6. Formátlan, lenőtt, hosszú haj

ferfi-frizurak-amiket-utalnak-a-nok
Ha már elértél egy bizonyos kort, és hosszú hajat növesztesz, akkor úgy fogsz kinézni, mint egy lázadókorszakában lévő tinédzsert (kivéve ha rocksztár vagy és azt csinálhatsz, amit csak akarsz). Emellett még igénytelen és ápolatlan. A nők egyiket sem szeretik a kettő közül.

7. Emo

ferfi-frizurak-amiket-utalnak-a-nok
Aki ilyen hajat vágat az a trendek megszállott követője lehet, és.. ja, igen, emo! Ez inkább a fiatalok trendje, így ha elmúltál 20, akkor felejtsd el ezt a stílust. Ha így akarsz bevágódni a fiataloknál, épp az ellenkező hatást éred el. Válassz egy homlokba fésült felnőtt verziót. Majdnem ugyanaz, csak kicsit rövidebb, kicsit kevesebb a hajformázó és kicsit kevesebb a hajvasaló.

 

Megtekintések száma: 9425


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet