Garantáltan ijesztő átverés Halloweenre? Ezt próbáld ki te is!

2016 Október 28

Egy remek, könnyen elkészíthető, és nagyon rémisztő ötletet adunk neked, hogyan hozd rá a frászt az ismerősökre, haverokra!

Szeretnéd valamivel „meglepni” ismerőseidet, a barátokat, haverokat? Valami olyannal ráadásul, amit még jövőre is emlegetni fognak?

Akkor mutatunk neked egy remek, nagyon könnyen elkészíthető dolgot, amire még te is ráérsz, ha nincs túl sok időt, és te is bele mersz fogni még akkor is, ha túlságosan lusta lennél. Hidd el, megéri.

A riadt barátok arckifejezése mindenért kárpótol majd.

Talán sokan emlékeznek még a Grunge azaz Átok című horror riasztó női figurájára. Őt magát fogjuk megvalósítani, egy egyszerű nyomtató, papír, és olló segítségével.

Üssük be a Google-be a Grunge movie szót, keressük meg a riasztó arcról készült fotót, majd amelyik nekünk kellően szimpatikus és félelmetes, töltsük le, nyomtassuk ki, és vágjuk ki egy ollóval.

Nincs más dolgunk ezután, mint valamelyik ajtó sarkára ragasztani. A hatás teljesen olyan lesz, mintha ez az ijesztő figura tényleg ott lenne, és megpróbálna kikukucskálni az ajtó mögül.

Ha még jobban szeretnénk fokozni a hatást, akkor egy kezet is nyomtathatunk neki. Ha ezt is odaragasztjuk az ajtóra, olyan lesz, mintha fogná is az ajtót.

Ha kellő távolságból nézzük, iszonyatosan félelmetes, félhomályban pedig a frászt tudná hozni bárkire, aki él és mozog.

életmód vicces ijesztő humoros vicc átverés Humor

 

Megtekintések száma: 68411


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet