Hogyan legyen jó illatod erős parfüm nélkül?

2017 Október 10

Biztosan találkozták már olyan emberrel, aki szinte bűzlött már a túl sok kölnitől. A kevesebb néha több, és most megmutatjuk, hogyan legyél jó illatú úgy, hogy egyetlen csepp parfümöt sem fújsz magadra.

Jó dolog a parfüm, és bizonyos esetekben nagyon is javasolt a használatuk, azonban egyes emberek hajlamosak arra, hogy túlzásba vigyék.

Ha az a fajta ember vagy, aki a liftbe beszállva, majd onnan egy perc múlva kiszállva otthagyta vagy 10 percig az illatát, akkor túlzásba viszed.

Lehet úgy is megragadó az illatod, ha egyáltalán nem használsz parfümöt!

A jó after shave

Ha borotválkozáshoz megfelelő állagú és illatú habot használsz, tükörsimává borotválhatod az arcod, és egy kellemes illatú borotválkozás utáni arcszesszel zárhatsz. Ha megfelelő illatút használsz, akkor egy nem túl hivalkodó, vonzó illata lesz az arcodnak.

Sokkal előnyösebb, mintha agyonfújnád magad egy jó erős parfümmel. Ráadásul az arcszesztől te is jobabn érzed magad, mert akár fel is frissíthet.

Szájvíz

A szájvíz is egy olyan apró trükk, amivel úgy tudsz illatozni, hogy nem használtál parfümöt. Ma már rengeteg féle és fajta szájvíz van a piacon.

Biztosan megtalálod közöttük a neked megfelelő ízt és stílust. Menta, citrus, kámfor, narancs, és még sorolhatnánk. Ezek mind kellemes leheletet biztosítanak majd a szádnak.

Mosópor

Ha megfelelő mosóporral mosol, és az öblítőt is használod, akkor ruháid eleve illatosak lesznek. Ezáltal nem csak ápoltabbnak tűnhetsz, pontosabban érződhetsz, de te magad is sokkal jobban érzed majd magad a bőrödben.

Ha pedig már a ruhád is áraszt egy nagyon szerény, nem hivalkodó akkordot, akkor miért rontanád el azt azzal, hogy egy deci kölnit vagy parfümöt is magadra öntesz?

Hajlakk, hajspray

Manapság inkább a rövid haj a divat, amit egy kis hajlakkal vagy vitalizáló zselével állítasz be a megfelelő fazonra.

Ezek legtöbbjének van egy kellemes illata, és mindegyik más-más stílust kölcsönöz neked. Válaszd ki a legjobb illatút, és azt használt. Legyen összhangban a szájvizeddel és az after shave illatával, amit használsz, így az illatik kiegészítik majd egymást.

Dezodor

A golyós dezodorok és stiftek rendkívül jó választás. A fújós dezodorok már kevésbé, mert nagyon tömények és hivalkodóak, ezért ha tehetjük, használjunk golyós, vagy stift verziókat.

Ennek sem árt összhangban lennie a többi illattal, de egy picit el is térhet, hiszen a hónunkat senki sem fogja külön szagolgatni.

Kézápoló krém

A kezünket mindig érdemes ápolni. A nőj egy jelentős része a kezünket figyeli meg először, hogy mennyire szépek és ápoltak. 

Érdemes egy illatos, nem túl nőies krémet használunk. Így bármikor kezet nyújtunk egy hölgynek, azt fogja érezni rajtunk, hogy mi vagyunk a megtestesült tökély.

Ha ezt a néhány apró trükköt végrehajtod, garantáltan jó illatod lesz, és mindehhez még egyetlen parfümöt sem fújtál magadra. Kihangsúlyozza benned a természetességet, eleganciát. Ezekre pedig buknak a csajok!

életmód stílus

 

Megtekintések száma: 662700


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet