Hogyan öltözz fel a randira? Valentin-napi extra!

2013 Február 12

Az egyszerű megoldások mindig nyerőek. A tervezett programtól függően úgy kell felöltöznöd, hogy kényelmesen érezd magad, hiszen csak így tudsz majd a lényegre koncentrálni, Rá! Egyik javaslat sincs kőbe vésve, úgy öltözz fel, ahogy Neked tetszik!

1. Hivatalos esemény
A legegyszerűbbel kezdjük, hiszen egy ilyen rendezvényen előre megmondják, hogy miben kell megjelenni. Minimum az öltöny, maximum a szmoking jöhet szóba. Öltöny esetén nincs nehéz dolgod, hiszen csak elő kell venned a szekrényből a sötét(nem feltétlenül fekete)öltönyödet. Egy klasszikus fehér inggel párosítsd, fekete, fűzős alkalmi cipővel, nyakkendővel illetve csokornyakkendővel. (A Nélkülözhetetlen ruhadarabok című cikk alapján ezekből már mind van neked egy-egy, ugye?) Nem kell túlspilázni, hiszen az este úgyis kettőtökről kell, hogy szóljon, és nem az új, extravagáns, metál színű öltönyödről.

2. Egy puccos randi
Egy neves étteremre, elegáns bárra gondolok ez alatt. Ezekre a helyekre szintén ajánlott az öltöny, de nem kimondottan a hely stílusa miatt, hanem mert így azt mutatod a párodnak, hogy elég fontosnak, különlegesnek tartod az alkalmat. Gombolj ki pár gombot az ingeden, hagyd el a nyakkendőt, akár az övet is. Sokkal lazábban érzed majd magad, mégis elegáns maradsz. Egy kis színt is vihetsz az öltözékedbe: egy díszzsebkendő pl. sokat változtat a megjelenésen és olyat választasz, amilyen csak akarsz. Megjegyzés: akármi is lesz rajtad, a cipőd legyen tiszta és ápolt. Észreveszi, ha nem így lesz.

hogyan-oltozz-fel-a-randira-valentin-napi-extra

3. Nincs konkrét terv
Csak megisztok pár italt valahol? Ez az a program, ahová tényleg azt veszel fel, amit csak szeretnél. Mivel nem tudni, hogy melyik helyen fogtok kikötni, a legjobb, ha a laza-elegáns kombinációt választod, hiszen így bárhová mehettek. A sötét, egyenesszárú farmered jó kiindulópont. Laza, mégis elegáns tudsz lenni, ha mondjuk, egy inget veszel fel hozzá. Ha hűvös van, akkor az ing színével kontrasztos V-nyakú pulcsit vegyél még fel, végül kapd fel a bőrdzsekidet. Ez csak egy lehetőség a sok közül, természetesen senkinek nem kötelező megfogadni szóró szóra!

{loadposition szoveg}

4. Moziba mentek
Hogy az esemény különlegességét tükrözd, ide is javasolt a zakó, de az alkalmi darab helyett válassz egy sportzakót. Arra figyelj, hogy a szabása rendben legyen: ne lógjon, ne legyen túl nagy, túl hosszú, stb. Egy semleges színű pólóval, vászonnadrággal is párosíthatod, vagy amivel csak jól esik.

hogyan-oltozz-fel-a-randira-valentin-napi-extra

5. Otthoni randi
Akár ő főz neked, akár te készíted a meglepi vacsit, a lényeg, hogy felejtsd el a szakadt, lyukas pólót, a kinyúlt melegítőnadrágot és a társaikat. Ha elegáns, gyertyafényes vacsorát terveztek, akkor egyeztessetek, és minimum egy inget vegyél fel.

 

Megtekintések száma: 7895


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet