Hogyan tartson hosszabb ideig az ágyban a szex

2016 Decemberr 02

Ha nem bírja addig tartani az orgazmust, amíg szeretné, akkor próbálja ki ezeket a bevált módszereket, hogy jobb legyen a szex és megakadályozza a korai orgazmust

Mentálisan már lejátszotta a golf utolsó fordulóját. Már megismerte, hogy hogyan kell elkészíteni a kedvenc szendvicsét. De minél hosszabb ideig próbálja tartani az ágyban, annál hamarabb elmegy – és nincs egyedül.

„A korai magömlés, olyan probléma, amit az élete folyamán már minden férfi megtapasztalt” mondja, Thomas J Walsh, a Washingtoni Egyetem urológusa.

Dr. Walsh elmondja, hogy két módszer van arra, hogy tovább tartson az ágyban a szex: az egyik a fizikai, a másik pedig a pszichikai kezelés. Míg a fizikai segítség az érzésre fókuszál szex közben, addig a pszichikai a gondokat, a stresszt, vagy, más, mentális tényezőre összpontosít, ami előidézi a gyors elmenetelt, magyarázza Dr. Walsh.

Ne feledje, hogy nem az időtartam a legfontosabb a nagyszerű szexben. Ahhoz, hogy felfedezzék, mi igazán fontos a nőnek, nézze meg a How to Pleasure a Woman, (Hogyan okozzunk örömöt a nőnek) kézikönyvet, amit a Férfi Egészség szerkeztői állítottak össze.

Itt, Dr. Walsh és más szakértők elmondanak néhány segítő technikát, hogyan kezeljük a korai magömlést.

De, óvatosan: Dr. Walsh azt javasolja, hogy előbb saját magán próbálja ezeket ki, ne szex közben. (Plusz, hogy még nagyobb élvezetet okozzon, használja ezt a 8 trükköt 8 Tricks to Make Your Orgasms Even BETTER.)

1. Bio-visszacsatolás

Általánosságban elmondható, hogy ez a kifejezés arra utal, hogy szabályozhatjuk a saját neurofiziológiánkat, vagy azt, ahogyan a szervezetünk a fizikai érzésekre reagál, magyarázza Dr. Walsh.

Bár, sokfajta, különböző bio-visszacsatolás létezik, - mondja – az egyik leggyakoribb az, hogy hogyan hozzuk magunkat olyan helyzetbe az ágyban, hogy, amikor már orgazmus közeli állapotban, vagy más szexuális tevékenységet, maszturbálást végzünk, azt az ellenőrzésünk alatt tartsuk.

Más szóval, a „már éppen ott vagyok” (edging), ez a technika segíthet megtanítani az agyunkat és a testünket, hogy ellenőrizzük az orgazmust (5 Off-Beat Sex Trends to Try), teszi hozzá Dr. Emily Morse.

A lényeg, hogy sok krémet, vagy síkosítót használjon, amíg ezt gyakorolja, hogy elkerülje az önmaga ingerlését, - tanácsolja.

Kapcsolódó anyag: Check out this Almost Naked Organic Lubricant (via shop.menshealth.com)

2. A nyomás

Ha úgy érzi, hogy orgazmus közeli állapotban van, akkor álljon meg és nyomja meg a pénisze fejét jobbra lent. Határozott nyomást alkalmazzon a hüvelyk és mutatóujjával az urethrán, - a húgycső, ami végigfut a péniszen, - tanácsolja Dr. Kerner, sexterapeuta, az Ő az első írója.

A nyomás (squeeze) technikával segíthet abban, hogy a szex tovább tartson, mivel az által, hogy a vért kiszorítja a péniszből, pillanatnyilag csökken a szexuális feszültség, ami elnyomja az ejakulációt, - mondja Kerner.

„Ez egy másik fajta bio-visszacsatolás, hasonló az edgininghez”, teszi hozzá Dr. Walsh.

3. A hölgyek először

Ha segít abban, hogy a hölgynek legyen előbb jó – akár szájjal, ujjal, vagy szexuális játékkal – tudván, hogy túl van az orgazmuson, néhány nyomással tovább bírja az ágyban, - mondra Kerner. (Szüksége van útmutatóra? Nézze meg a Beginners' Guide to Mind-Blowing Sex – Kezdők észbontó szexe).

4. De-érzékenyítő

Mint, ahogy a fogorvos lekezeli a fogínyt az injekció előtt, úgy, vannak helyi sprayk, úgynevezett „helyi érzéstelenítők”, amit alkalmazhat a péniszen, azért, hogy kontrolálni tudja, és csökkentse az érzékenységet, ezáltal ellenőrzés alatt is tartsa, - mondja Dr. Walsh. „Ha megfelelő módon és mennyiségben használja, akkor ezzel a sprayjel érzékteleníti a péniszt, és nem viszi át a partnerére”. – teszi hozzá.

Azt mondja, hogy van néhány betege, akinak szerencséje volt a Promescent nevű termékkel. (Dr. Walsh semmilyen formában nem áll kapcsolatban a termék gyártójával). De óvatosan: az érzékenység elvesztésével, nehéz lehet az erekciót megtartani, - mondja.

5. Óvszer

A legtöbb nagy óvszergyártó cég extra vastagságú gumit készít, ami a hímtagon úgy viselkedik, mint egy érzékenység csökkentő, - mondja Morse – és ezáltal tovább tarthat a szex.

Az óvszereken nézze meg a kereskedelmi felhívásokat, mint a „kiterjesztett öröm” (a trójai), vagy „performax” (Durex), amelyek a vastagabb óvszerek tetszetős kifejezései. (Hogyan helyezzük fel tökéletesen az óvszert a péniszre Pick the Perfect Condom for Your Penis.)

6. Tabletták

Rengeteg férfi szed tablettát, azért, hogy felálljon neki. Európában, pedig, legális drogok vannak arra a célra, hogy segítségükkel tovább tartson a szex, - mondja Dr. Walsh.

A probléma: Az Élelmiszer és Gyógyszeripari Minisztérium (FDA) nem hagyta jóvá az Egyesült Államokban azokat a gyógyszereket, amelyekkel a korai magömlést kezelni lehet. Miért? „Annak ellenére, hogy a kísérletek azt mutatják, hogy ezek a gyógyszerek valóban hatnak a korai magömlés ellen, az FDA igen magas mércét állított azon gyógyszerek esetében, amelyek nem közvetlenül életveszélyt elhárítók”, - magyarázza Dr. Walsh.

Noha, használhatja ezeket a névtelen gyógyszereket korai magömlés kezelésére, a legtöbbjük antidepresszáns, ami hangulatváltozáshoz vezethet, vagy más mellékhatása lehet, ami azt jelenti, hogy nem kellene szednie, hacsak nem értékeli súlyosnak a teljesítmény csökkenését, - mondja Dr. Walsh.

7. Kérdezzen meg egy szakértőt

Ha úgy érzi, hogy már minden módszert kipróbált, mégsem ért el eredményt, akkor itt az ideje, hogy egy szexuális diszfunkciót kezelő specialistához forduljon, - mondja Dr. Walsh.

„Már nagyon sok fajta kezelésről beszéltünk, - az edgingtől, a bio-visszacsatolásig – amelyek elég nehéz technikák, szakértő nélkül nehéz alkalmazni őket”. Ezért, azt javasolja, hogy egy urológussal konzultáljon, aki kezelni tudja, vagy a megfelelő szakemberhez irányítja.

„Az orvos a gyakorlatban fog segíteni, pragmatikusan megközelíteni a probléma megoldását”, mondja Dr. Walsh. „Ez nem arról szól, hogy a belső éneddel kell kapcsolatba lépned. Arról van szó, hogy a fizikai, vagy mentális mechanizmusok tanulásával segíteni tud a korai magömlés elkerülésében.” 

életmód egészség szex szexualitás

 

Megtekintések száma: 45299


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet