Így fog lógni nyáron a nők bele!

2014 Május 15

Eddig a fürdőruhákat készítők célja a női test csábos megjelenítése volt. Még bizonyos trükköket is bevetettek, hogy lecsípjenek a hibákból. Most viszont nagyon bizarr ötlet született.

Persze a Black Milk Clothing nevű cég arról híres, hogy különös stílusú viseleteket gyárt, de ezzel az utóbbi fürdőruhával túllőtt a célon. Mondhatnánk, hogy elől- hátul lógnak a női belek rajta, de szerencsére mindezt csak jelképesen kell érteni. Az egyenlőre limitált példányszámban készült viselet belső szerveket ábrázolja a szívtől a belekig menően. A számunkra teljesen bizarr darabka ára 20.000 Forint körül mozog és így fest a női testre felhúzva:

igy-fog-logni-nyaron-a-nok-bele

{loadposition szoveg}

igy-fog-logni-nyaron-a-nok-bele

Fel is tettük magunkban a kérdést, hogy ki a fene hordana ilyen undorító darabot, hiszen a nők inkább azért küzdenek, hogy csinosan mutassanak a nyári szezonban, nem azért hogy gyomorforgató látványt keltsenek? Kapaszkodjatok meg: körbe is kérdezősködtünk, hogy kinek mi a véleménye és meglepő eredmény született: a megkérdezetteknek legalább fele azt válaszolta, hogy szerinte király ez a ruha, egyáltalán nem bizarr!

 S azon is elgondolkodtunk, hogy mi lehet ennek a szerintünk továbbra is fura találmánynak a célja? Egyesek szerint a belső értékeinkre és szerveink érzékenységére való felhívás. Mások azt gondolják, hogy ez a bizarr kép a fürdőruhán elvonja a figyelmet a női test hibáiról. Talán biológia órákon jól jönne egy ilyen.

Ti el tudjátok képzelni, hogy szexi legyen ebben a ruhában egy nő? Vagy titeket csak az érdekel továbbra is, ami alatta van?  

 

Megtekintések száma: 8142


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet