Ilyen pólót még biztosan nem láttál

2020 Október 23

A játékos pólók tíz különféle ruhadarab márkából származó tönkretett ruházatból készültek.

A „Jesus Shoes-ről” és a Damien Hirst kísérletről legismertebb, a brooklyni székhelyű MSCHF stúdió a tíz márka népszerű márkájának kölcsönzött tönkretett árukból készült, kézzel készített, patchwork pólók játékos sorozatával él, nevezetesen. Különböző logók, textúrák és színek sértetlensége esetén a nagy kontrasztú hordozhatóság nagyon korlátozott, 1010,10 (31.7 millió ft)USD dollár árcímkével.

„Az inspiráció az volt, hogy„ mi lenne a legeredményesebb kollab? ”Az MSCHF mondja a HYPEBEAST-nek. "Ez volt. Az MSCHF X tíz márka, tehát mivel ezt az árat 1010,10 USD dollárra állítottuk be. ” Elég egyszerű, de az 1000 egyedi MSCHF X póló felépítése nem más. Nincs ketten egyaránt, jellegzetes kereszteződéses varratokkal és megkülönböztetett márkajelzéssel, amely megkülönbözteti az egyes elemeket, és hosszú, közös márkájú címke a nyakán, hogy megerősítse a „lehetetlen collab” motívumot.

"Szeretnénk a hagyományos ipari kereten kívül maradni" - magyarázta a márka, kijelentve, hogy nem kell félni a lehetséges jogi megtérüléstől. Ezenkívül olyan hírességeket, mint például Diplo, Addison Rae, FaZe Clan és Ellie Goulding, idézett az MSCHF X póló korai alkalmazóiként, és rámutatott egy olyan kiadás előtti ingre, amelyet 4000 (1.2 millió) dollár USD-ért értékesítettek az eBay-en.A falon kívüli együttműködésekről az Anti Social Social Club nemrégiben bevezette a közelgő Panda Express partnerséget

Forrás: Hypebeast.com

 

Megtekintések száma: 63099


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet