Itt egy zseniális megoldás arra, ha nem bírnak magukkal a gyerekek hátul!

2016 Október 10

Egy amerikai apa egy ötletes megoldást talált arra, hogyan vegye elejét annak, hogy a gyerekei hátul vezetés közben randalírozzanak. Nézd meg, zseniális megoldás, melyet te is alkalmazhatsz!

Egy bizonyos Jake White megunta, hogy reménytelenül küzd a rendteremtésért az autóban, amikor hosszabb utakra megy a család. A gyerekek ugyanis rendszerint nem bírnak magukkal, és egymást piszkálják, hergelik.

Ez az első 5-10 percben még aranyos lehet, de amikor egy órán át utazol velük az autóban, alaposan megtépázhatja a frizurádat, és a fejeden lévő hajmennyiséget.

A helyzetre ráadásul nincs is jó megoldás. Nem tudod őket elválasztani egymástól, hiszen nem vitetheted külön autóval az össze gyereked.

Jake azonban nem adta fel, és egy zseniálisan ötletes megoldást talált ki a veszekedések, incselkedések ellen. Mióta ezt alkalmazza, azóta nincs veszekedés, és nem kell állandóan hátra szólni, és rendet teremteni az apróságok között.

Ehhez mindössze néhány műanyag lemezre volt szüksége. Ennyit mindenkinek megér egy kis nyugalom. Ha hasonló gondokkal küzdesz te is, érdemes kipróbálnod!

Ha tetszett, OSZD MEG más sorstársaiddal is!

életmód vicces apaság ötletes

 

Megtekintések száma: 21637


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet