Jelmezverseny gyerekeknek a Baptista Szeretetszolgálat szervezésében

2021 Január 25

A farsang örömteli hangulatát nyújtja a gyerekeknek a Baptista Szeretetszolgálat. Ezért különleges jelmezversenyt szerveznek, amellyel szeretnék kizökkenteni a kicsiket és nagyokat a mindennapokból, ráadásul minden résztvevő értékes meglepetéssel térhet haza.Várhegyi Lucas Palmira zsűritagként vesz részt, és díjazza a legjobb álarcokat.

Február 6-án és 7-én 13:00-16:00-ig tart a verseny, a szabályok betartásával. A Szeretetszolgálat programszervezője, Baricz Dezső minden évben több alkalommal azon tevékenykedik, hogy szórakoztassa a gyermekeket, ezzel nyújtva felemelő és megható pillanatokat számukra.

– Mindig rendkívül jó érzés programokat szervezni az embereknek, és a napjaikat ezzel egy kicsit megszínesíteni. Idén szerettem volna a farsangi örömöt átadni a csemetéknek, ezért találtam ki ezt a programot, természetesen biztonságosan, a szabad ég alatt, a szabályok betartásával.A zsűri által megszavazott három legjobb jelmez értékes ajándékot kap, de minden résztvevőt meglepünk egy értékes csomaggal. Közönség díjjal is készülünk, utólag a fotók alapján szavazhatnak a legkreatívabb jelmezre, az ebben a kategóriában lévő győztes 3 nap 2 éjszaka pihenést nyer az egész család számára, a Fónagy&Walter Vendégházba. Az érdeklődők a Facebook oldalamon kereshetnek meg. Köszönet a REGIO Játék Kft-nek a játékokért továbbá a lelkes önkéntesek segítségét.

Várhegyi Lucas Palmira zsűritagként értékeli az álarcokat az eseményen:

– Egy éve ismertem meg Dezsőt a születésnapján, amikor egy adománygyűjtéssel egybekötött rendezvényt szervezett. Nagyon szimpatikus, ahogy látja a világot, és hogy ennyire segítőkész.Megtisztelő, hogy most is részt veszek az eseményén. Nagy örömmel vállalom el az ilyen feladatokat, mert nagyon kedvelem a gyerekeket, hamar megtalálom a közös hangot velük, és szeretek jótékonykodni – mondta az énekesnő.

palmira

 

Megtekintések száma: 87360


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet