​Jogi, ki a kedves társad?

2021 November 24

Megjelenés a jótékonysági rendezvényen

Sokáig csend volt Joachim Löw (61) körül, mind szakmailag, mind magánéletben. Most azonban a korábbi szövetségi edző ismét megjelent a Matthias Ginter Alapítvány jótékonysági estjén - és nem egyedül. A 61 éves férfit egy barna hajú hölgy kísérte el.

Barátok vagy több?

A válogatott játékos Matthias Ginter és felesége, Christina hétfőn (11.22.) Freiburg im Breisgau-ban a Matthias Ginter Alapítvány jótékonysági estjére hívott vendégeket, és számos híresség elfogadta a meghívást. Köztük volt Jogi Löw is. Miközben üdvözölte a házigazdákat, Jogi folyton a társára pillantott. Később, a vacsoránál egymás mellett ültek, és vígan koccintottak.

Ő az első hölgy Jogi Löw oldalán, mióta 2016-ban elváltak feleségével, Danielával. "Több mint 35 évig voltunk együtt, és akkoriban együtt edzettünk. A különválásnak "nem volt kiváltó oka", mondta Löw akkor a Welt am Sonntagnak. Néhány nappal ezelőtt, november 11-én hivatalosan is visszavonult a DFB szövetségi edzői posztjáról. Így azóta több mint elég ideje volt - barátnőre vagy barátokra.

forrás: vip.de

 

Megtekintések száma: 15565


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet