Jól szerepelt a magyar csapat a Muaythai Világbajnokságon

2023 Május 26

Egy ezüst- és két bronzérmet hoztunk el a 30. Jubileumi IFMA Muaythai Világbajnokságról

Május 4. és 14. között rendezték meg a 30., jubileumi IFMA Muaythai Világbajnokságot a sportág szellemi otthonának számító Bangkokban. A Magyar válogatott öt versenyzővel – Nardelotti Ajsa, Spéth Norbert, Ladover Bálint, Ifj. Kurdy István, Kiss Barnabás – és két szövetségi kapitánnyal, Bányász Adriánnal és Jászka Krisztiánnal képviseltette magát a világversenyen.A magyar csapat jó teljesítményt nyújtott a világ legjobbjai ellen, a versenysorozat végén pedig egy ezüst- és két bronzérmet gyűjthetett be a magyar válogatott. Az ezüstérmet Ladover Bálint szerezte, míg ifj. Kurdy István és Kiss Barnabás a dobogó harmadik fokára állhattak fel. Nardelotti Ajsa és Spéth Norbert az 5-8. helyen zárták a versenyt.


Dudok Károly, a magyar szövetség elnöke a világbajnokságon találkozott a nemzetközi szövetség vezetőivel és a versenyzőkkel. A bajnokságon Szabó László, az IFMA board tagja is jelen volt.

A jubileumi világbajnokság alkalmából az IFMA emlékplaketteket adott át a szövetség vezetőinek, munkatársainak és a bíróknak is.


„Örömmel gratulálunk a magyar csapatnak a teljesítményért, és boldog születésnapot kívánunk az IFMA-nak. Biztosak vagyunk benne, hogy a következő 30 évben a muaythai továbbra is inspiráló erő marad a sport világában” – mondta a verseny után Hajós István, a Magyar Muaythai Szakszövetség elnökségi tagja.

Az IFMA Muaythai Világbajnokság eredményei és a magyar csapat további teljesítményei nyomon követhetőek a www.muaythai.hu weboldalon.

 

Megtekintések száma: 911


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet