Június 19-én rendezik meg a Roma Show országos roma tehetségkutató verseny döntőjét

2021 Június 17

Igazi kikapcsolódásra számíthat, aki ellátogat Dusnokra, a Roma Show Szabadtéri rendezvényére. A családok apraja-nagyja megtalálja a kedvére való programokat: a gyermekek kipróbálhatják az aranymosást, de a szervezők gipszfestéssel, gyöngyfűzéssel és meglepetésekkel is várják a csemetéket. Több sztárvendég is szórakoztatja a közönséget.

A képhez tartozó alt jellemző üres; Roma-Show-orszagos-roma-tehetsegkutato-verseny-donto2-1024x722.jpg a fájlnév

A Cselekvő Romák Nemzeti Konvenciója Egyesület megszervezi a Roma Show országos roma tehetségkutató verseny döntőjét, amelyre várják az érdeklődőket. A családi napon különböző színes programokon kapcsolódhatnak ki a gyerekek és felnőttek egyaránt, 2021. június 19-én. Az esemény kezdetén a Roma Show versenyzői, fellépői és szervezői közösen éneklik el a magyar, a lovári és a beás himnuszt. Majd Dr. Nagy István, agrárminiszter online beszédével megnyitja a rendezvényt. Zsigó Róbert, családokért felelős tárca nélküli miniszter parlamenti államtitkára továbbá Horváth Szilveszter, a Roma Show főszervezője is elmondja köszöntő beszédét.

A képhez tartozó alt jellemző üres; Roma-Show-orszagos-roma-tehetsegkutato-verseny-donto4-1024x979.jpg a fájlnév

A 11.00-kor kezdődő, jó hangulatú eseményen bemutatkoznak a Roma Show országos roma tehetségkutató verseny legjobbjai, több kategóriában tartanak előadást. Varga Viktor, a show egyik zsűritagja is fellép, és varázsolja el a közönséget. Este pedig Bódi Guszti és Feketeszemek koncerten kapcsolódhatnak ki az egybegyűltek.

Szakmai partnerek: Agrárminisztérium, CSÁCSÉ ROM Cigány Kulturális Egyesület, Országos Roma Misszió

További információ: https://www.facebook.com/legyelteissztar

A képhez tartozó alt jellemző üres; Varga-Viktor-1024x608.jpg a fájlnév

A képhez tartozó alt jellemző üres; Roma-Show-orszagos-roma-tehetsegkutato-verseny-donto-1024x722.jpg a fájlnév

romák

 

Megtekintések száma: 24157


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet