Könnyek között: barátnője mesél a Meghannal való veszekedéséről

2021 Decemberr 03

Meghan hercegné és Kate hercegné 2018 tavaszán kirobbant veszekedése még egy anekdotát tartogat. Kate Middleton állítólag elvesztette az önuralmát.

Meghan hercegné (40, született Meghan Markle) és Kate hercegné (39, született Kate Middleton) 2018 májusában kirobbant vitája még mindig foglalkoztatja a brit királyi családot. Most a The Telegraph című újság arról számol be, hogy nem csak érzelmileg volt a dolog, de Kate még sírva is fakadt a vita után, és "elvesztette az önuralmát". Ezt egy jó barátja, a műsorvezető Kirstie Allsopp (50) árulta el egy interjúban.

Kate Middleton állítólag elvesztette az önuralmát

Allsopp szerint a vita, amelyet Meghan az év elején Oprah Winfreynek (67) adott tévéinterjújában is lényegében megerősített, arról a vádról szólt, hogy Meghan durván bánt a palota alkalmazottaival. Néhány nappal az eset után, 2018. május 19-én Meghan és Harry herceg (37) összeházasodtak.

Meghan hercegné vs. Kate hercegné: melyik történet igaz?

Winfrey-nek nyilatkozva Meghan más történetet adott elő: ő maga is sírt akkoriban, és a vita a viráglányok esküvői ruhaválasztásán alakult ki. Később Kate még virágot és egy bocsánatkérő levelet is küldött neki - mondta Meghan.

"Kate sosem veszíti el a türelmét" - magyarázta most Allsopp - "de rájött, hogy Meghan durván viselkedett a Kensington-palota személyzetével". Ez, mint mondta, feldühítette. Már korábban is felröppentek zaklatási pletykák, amelyeket Meghan mindig hevesen tagadott.

forrás: bunte.de

 

Megtekintések száma: 5385


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet