Legfőbb jelei, hogy a csaj régen volt már pasival

2018 Február 01

A pasik azt vallják, könnyebb egy csajt elcsábítani, ha már régóta volt ágybéli kalandban része. De honnan lehet ezt megállapítani? A női nem tagjai nem szívesen szoktak ebben a témában nyilatkozni, a férfiak hamarabb kimondják, ha már nagyon tombolnak bennük a hormonok és nem áll szándékukban köntörfalazni. Nos, ezeket az árulkodó jeleket sikerült kiszednem az állítólagos tapasztaltabbakból:

1. Például kollegináról van szó, aki a szokásosnál jóval hisztisebb és ingerültebb, vannak akik erre az elsárkányosodás kifejezést használják. s rég láttad már kiülni arcára azt a bizonyos elégült vigyort.

2. Sokat forognak a hölgy gondolatai a bizonyos téma körül, még a méretedet sem rest megkérdezni, s folyton a nadrágod középpontjára téved a tekintete.

3. Gyakran elkalandozik, miközben erotikusan játszadozik a pohár szájával, vagy cirógatja magát a tollával ahelyett, hogy arra koncentrálna, amit csinál.

4. Mindenképp igyekszik felhívni magára a figyelmet, ha férfiközelbe kerül, még a hangja is harsányabb lesz.

5. Kihívóan, fátyolos tekintettel néz rád. Szinte rá van írva az arcára a vágyakozás.

S hát állítólag a lányokat el is csúfítja a nemi élet hosszas hiánya sok pattanással megspékelve az arcukat. De ki lenne az a bátor jelentkező, aki vállalná a kockázatot, hogy kipróbálja, valóban ezért csúnya -e az illető?:) Apropó! Ti milyen jelekkel bővítenétek ki a listát? 

 

Megtekintések száma: 6817


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet