Lehet, hogy ciki a rózsaszín férfi viselet, de...

2013 Október 31

Szerintetek ciki vagy nem ciki a mostanság olyannyira divatba jött férfi viselet? Folyton vita tárgya a rózsaszín a férfin: évek óta sulykolják a boltok és tervezők, hogy merjen mindenki rózsaszínben járni. Aztán van akinek ez tetszik és bátran viseli, van, aki meg hatalmas fújjollások közepette hallani sem akar róla. A nők többsége is idegenkedve nézi, ha egy férfi rikító rózsaszínben pompázik, szóval a voksok még mindig inkább affelé hajlanak, hogy ez a szín inkább a női nemnek való!

lehet-hogy-ciki-a-rozsaszin-ferfiviselet-de

Nos lehet, hogy a rózsaszín ruhadarab a hímneműeken ciki, de egy kutatásból mégis az derült ki, hogy a bátraké a szerencse: Azok a férfiak, akik a szokásostól eltérően rózsaszín inget viselnek, több dícséretet kapnak és így többet is teljesítenek! Egy 1500 főt érintő kutatásból kiderült, hogy ezek az  urak átlagosan ezer angol fonttal keresnek többet évente, mint a fehér, vagy kék inget viselők. A rózsaszínt viselők között kétszer gyakoribb a diplomás, a doktorik aránya a rikító színt hordók közt tíz százalék. Stephaine Thiers-Ratcliffe, a Cotton USA marketingigazgatója szerint azzal, hogy valaki feltűnő színekbe öltözik , sokat elárul magáról. Bátrabb, kísérletezőbb típusú, s nem unalmas egyén.

lehet-hogy-ciki-a-rozsaszin-ferfiviselet-de

{loadposition szoveg}

Valószínű, hogy az Aktív Papp Gergely nevű műsorvezetője is már tudja, mitől döglik a légy, hisz olykor ő is eléggé pimaszul rikító rózsaszínben tűnik fel a képernyőkön!

lehet-hogy-ciki-a-rozsaszin-ferfiviselet-de

Egyébként meg, aki szereti a rózsaszínt, hordja, mondjon bárki bármit, akinek meg nem színe, ne vegye magára!

 

Megtekintések száma: 8281


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet