Médiaválogatott Sztártitkok: Juhász Péter

2023 Január 27

A Médiaválogatott Sztártitkok stúdiójába Rickyhez ismét egy sportoló, Juhász Péter 3X Erős Ember egyéni országos bajnok érkezett. Ezúttal ő mesélt a titkairól.

– Titkaim nincsenek. Helyettük inkább, azt mondanám, babonáim, vagy rituáléim vannak. Nagyon nagy hangsúlyt fektetek a védőfelszerelésre, illetve nekem nagyon fontos szempont, hogy egyrészt a teljesítményemet növeljem, másrészt ugyanakkor arra is szeretnék figyelni, hogy mindezt hosszútávon szeretném csinálni, ezért ügyelek rá, hogy védjem az izületeimet. Ezért nekem nagyon becsesek ezek a tárgyak. A csuklóbandázsomnál van egy olyan kis apró rituálém, hogy mindig a bal csuklómra teszem fel először a bandázst. Illetve a térdbandázsomnál van még ilyen, hogy mindig a jobb térdemre veszem fel először, és a bal térdemre utána.

– Volt olyan, hogy letesztelted a babonádat? Nem így tetted fel, és akkor nem úgy sikerült?

– Inkább azt mondanám, hogy először az volt, hogy emlékeztem, hogy amikor a bal kezemre tettem fel a csuklóbandázst, akkor tudtam egy csúcsot nyomni erőnyomásban, és utána volt olyan, hogy elfelejtettem, és nem úgy tettem fel, akkor volt egy sikertelen gyakorlatom. Nem tudom, hogy ez befolyásolta, vagy nem befolyásolta, de úgy vagyok vele, hogy ha ez így működik, akkor működjön a továbbiakban is.

Hogy milyen más babonája vagy Péternek, megtudhatjátok a Médiaválogatott Sztártitkok e heti adásából. Tartsatok ezúttal is velünk!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

 

Megtekintések száma: 42803


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet