Médiaválogatott Sztártitkok: Márfi Márk

2023 Március 23

A Sztártitkok stúdiójába ezúttal egy fiatal, tehetséges színész, Márfi Márk érkezett, aki mesélt gyermekkori élményeiről, színészi tanulmányairól. Rickyvel beszélgettek a sikerről, és természetesen a titkokról is.

– Nehezen megnyíló vagyok, eléggé introvertált a személyiségem. De ezen még nagyon dolgozom, hogy ez hogy tudna változni. Nem szeretnék extrovertált lenni, de dolgoznom kell azon, hogy egy kicsit jobban működjek a szociális életben. De azért igyekszem jelen lenni, nem csak a social mediaban, hanem a valós életben is.

– A kollégiumban volt néhány ember, aki nagyon szeretett graffitizni. Én ezt mindig ki akartam próbálni, igazán sose értettem, hogy hogy működik. Két és fél évvel ezelőtt találtam egy palackot a szüleim farmján. Ez egy kék színű palack volt, és teljesen olyan, mint egy graffiti festék. Kerestem a farmon egy olyan területet, ahol tuti nem fogok lebukni, mert hát nyilván ott vannak a szüleim. Pedig akkor már voltam 25-26 éves, szóval nem féltem, hogy engem le fognak szúrni emiatt, de nem tudtam, hogy ez hogy fog működni, hogy szép lesz-e, vagy nem lesz szép, szégyellni fogom-e, vagy nem fogom szégyellni.

– A farm közepén van egy három emeletes romkastély. Ez tényleg egy repedésekkel teli, ó épület, nagyon-nagyon régi. Éppen csak alig áll. Le van zárva a második két emelete. Kinyitottam az elszeparált részt, és felmentem a második emeletre, és oda fújtam egy olyan feliratot, hogy “TELIK”. Először felrajzoltam, nem tetszett. Átrajzoltam, úgy sem tetszett. Nagyon sokszor átírtam, és szép lett.

Hogy mi lett a felirat sorsa, és hogy hogyan kapcsolódik Márk egyszemélyes előadásához, megtudhatjátok a Médiaválogatott Sztártitkok legújabb adásából.

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

 

Megtekintések száma: 18331


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet