Médiaválogatott Sztártitkok: Sipos Peti

2022 Szeptember 09

A Médiaválogatott Sztártitkok e heti adásának vendége az Irigy Hónaljmirigy frontembere, Sipos Peti.

Peti mesélt a gyermekkoráról, családjáról, a sporttal való kapcsolatáról, zenei karrierje indulásáról, az Irigy Hónaljmirigy megalakulásáról és a kedvenc időtöltéséről is. Természetesen ezúttal is fény derült egy titokra.

– A közönség nem gondolja rólam, hogy bár 32 éve állok a színpadon, de én rettentően izgulós vagyok. De csak akkor, ha vendégként szerepelek valahol. A Mirigyben egyáltalán nem izgulok, hiszen tudom, hogy mire számíthatok a közönségtől, mire számíthatok saját magamtól. De ha meghívnak egy zenekarhoz vendégként, akkor nagyon izgulós vagyok, mivel ott megfelelési kényszerem van, nehogy leégjen az ember. Van bennem egy stressz, hogy tényleg jól fogok-e szerepelni, el tudom-e énekelni a rám bízott feladatot, vagy meg tudom-e valósítani. Rendesen remeg kezem, lábam, de körülbelül az első versszaknál kimegy belőlem a feszültség, amikor érzem, hogy minden rendben van. Volt egy-két nagyon-nagy koncertünk a Miriggyel is, ami tétkoncert volt, persze akkor is izgultam, és ott is ugyanez volt, hogy a második-harmadik nótánál elmúlt ez a feszültség.

Hogy milyen titkot árult el még Sipos Peti, azt megtudhatjátok a Médiaválogatott Sztártitkok soron következő adásából. Tartsatok velünk!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

 

Megtekintések száma: 32614


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet