Médiaválogatott Sztártitkok: Szeiler József ajándéka

2022 Június 30

A Médiaválogatott Sztártitkokban ezúttal egy igazi sportoló ikon, Szeiler József labdarúgó, kapus vendégeskedett Rickynél. Mesélt gyermekkoráról, sport karrierje indulásáról, a Ferencvárosba kerüléséről, jelenlegi munkájáról. Szeiler József is a Prémium Médiaválogatott tagja, és bár ritkábban tud részt venni a programokon, mint ahogy szeretne, de minden egyes program igazi feltöltődést jelent számára. Ezzel a nagyszerű csapattal nem csak a futballról szólnak a hétvégék, hanem olyan dolgok is beleférnek, mint egy disznóvágás, kolbásztöltés, különböző típusú játékok, előadások.

– Rendkívűl tehetséges emberek vannak a Prémium Médiaválogatottban. Felüdülés nekem, amikor ide el tudok jönni, és ha még meg is nyerjük az aktuális ellenfél elleni mérkőzésünket, az már csak hab a tortán.

Ricky ezúttal is feltette a jól ismert kérdést: – Józsi, van titkod?

– Van, bár nem annyira nagy titok, de valahol az egész történet olyan volt, amit nem akartam nagyon nagy dobra verni. Varga Zolihoz, a Fradi legendás játékosához, későbbi edzőjéhez fűződik ez az egész. Nekem is volt edzőm, és nagyon szerettem őt a mentalitása és a futball szeretete miatt. Már az első edzésen látta rajtam, hogy én szeretek dolgozni, és nagyon jó viszony alakult ki közöttünk. De arra, ami történt, arra én sem számítottam. Zoli átvette a csapatot, és még csak egy pár mérkőzést játszottunk le, és éppen a Newcastle elleni találkozóra készültünk. Ekkor Zoli kiment Manchesterbe, és megnézte a Manchester United elleni mérkőzését a Newcastle-nek, ahol egyébként a Newcastle 5:0-ra lemosta a Manchester Unitedet. Amikor hazajött, és én beléptem az öltözőbe, az egyik játékos mondta, hogy “nézd meg, mi van a szekrényedben, kaptál egy ajándékot a Varga Zolitól”. Kinyitottam az ajtót…

Hogy mi volt a szekrényben, és miért kapott ajándékot Józsi, megtudhatjátok a Médiaválogatott Sztártitkok legújabb adásából.

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

 

Megtekintések száma: 57546


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet