Médiaválogatott Sztártitkok: Tereh István

2023 Február 27

Az e heti adásban Tereh István, azaz Tereh Öcsi, a Solaris, az Első Emelet, a Step, és a Napoleon Boulevard együttesek menedzsere, tagja, zenei producer beszélget Rickyvel. Természetesen az ő titkára is fény derül az adásban.

– Sok titkot tudok, és mindegyiket meg is őrzöm. Ezért bíznak bennem a barátaim. Ez persze a mások titka. Az én titkom nem egy nagy titok. Én egy rejtett balkezes vagyok. Ez sokszor kiderült már. Például a kártyát rossz kezembe fogom. Úgy fogom, mintha balkezes lennék. Ha kerti munkát végzek, akkor a gereblyét is másként fogom. És ami érdekes volt, hogy amikor elkezdtem kongázni tanulni, akkor a kongatanárom kérdezte meg, hogy “te nem balkezes vagy?”. Mondom nem, én jobb kezes vagyok. ” Nem, te balkezes vagy.” Minden ütemet, amit jobb kézzel kellene elkezdeni, én bal kézzel kezdem el. Ő megbizonyosodott róla, hogy balkezes vagyok. A sportban azonban egyértelműen a jobb kezem működik, viszont bal kézzel is nagyon jól elkapom a labdát.

Ha szeretnétek megtudni, hogy miért is hívják Tereh Istvánt Öcsinek, hallgassátok meg a Médiaválogatott Sztártitkok e heti adását!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

 

Megtekintések száma: 19083


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet