Menő vagy ciki a mintás ing?

2018 Június 25

A kifutók után mostanában a vörösszőnyegről is visszaköszönt pár darab, így talán egyre több férfiban merül fel, hogy kilépjen a komfortzónájából, és leváltsa a szürke, unalmas felsőket. Nekik lesz segítség ez a cikk.

Az átlag férfi nem hord mintákat, pláne nem egy virágos inget. Biztonságosabbnak az egyszerű fekete, vagy más egyszínű változatok. A másik oldalon viszont ott vannak, akik hordják, de nem jól. Vagy azért, mert meg se nézik, hogy mit vesznek fel, vagy azért, mert abban a hitben élnek, hogy jól öltözöttek.

A mintákban nagyon sok lehetőség rejlik, és igazi stílust kölcsönözhetnek. Persze nem a Hawaii- mintás ingekre gondolok, azoktól továbbra is ódzkodjon mindenki! Viszont egy ahhoz hasonló, de stílusos darab jó befektetés lehet.

menő-vagy-ciki-a-mintás-ing?

Kétféleképpen lehet hordani a tarkabarka darabokat. Lehetnek a fókuszpontban, vagy kiegészíthetik, feldobhatják az öltözetedet.
Ha az első verziót választod, akkor egy teljesen más, semleges színű nadrágot válassz alulra. A mintában lévő színeket sose hozd vissza a nadrágod, öved színében. Ha a felsőrész világos, a nacid legyen sötét, és fordítva. A minták keverése sem tabu, ahogy sokan gondolják. A különböző jellegű és színű mintákat lehet keverni, de kevesen éreznek rá. Leegyszerűsítve: kerek ábrát a hosszúkással, szögleteset a lággyal, stb. Lehet jó az eredmény, de nagyon nehéz eltalálni. Ezért mintát mintával inkább ne vegyél fel, menj biztosra.

menő-vagy-ciki-a-mintás-ing?

Másik lehetőséged, hogy kicsit takarásban hagyod, ellensúlyozod semleges színű, egyszerű felsőkkel. Mondjuk zakó, vagy V-nyakú pulóver alá veszed fel. Felmerülhet benned a kérdés: Miért vegyem fel, ha utána meg elrejtem? Megmondom: Ez olyan, mintha egy sálat, vagy nyakkendőt viselnél. Egy kis szín, egy kis minta feldobja az egyszínű öltönyödet, nem túl izgalmas farmerdzsekidet. Itt már lehet illeszteni egymáshoz a színeket, például sötét, barnásszürke zakóhoz egy hasonló alapszínű, sötét inget. De az sem baj, ha a sötét és a világos színeket teszed egymás mellé. Sokkal szabadabb, bátrabb lehetsz így, hogy a minták nem a figyelem központjában lesznek, de mégis felhívod magadra a figyelmet általuk. Kitűnhetsz, egyfajta íze lesz a megjelenésednek.

forrás: fashionbeans.com

 

Megtekintések száma: 1284429


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet