Miért vonzódnak a férfiak a fiatal lányokhoz?

2018 Május 08

Elgondolkodtál már azon, hogy miért vonzódik a legtöbb férfi a fiatal lányokhoz? Bizonyára téged is lázba hoznak még a harmincas, negyvenes éveidet taposva is a fiatal, gimis tinédzserek, egyetemisták. Mi a jelenség titka?

Sok férfi szereti, ha egy nő fiatalabb nála. A képzeletünkben pedig bizony gyakran eljátszunk a gondolattal, hogy hamvas bőrű tinik karjaiban hempergünk. De vajon miért van ez így és miért vonzódik szinte minden férfi a nálánál sokkal fiatalabb csajokhoz?

Szögezzük le már a legelején: az, hogy valaki fiatalabb, de 18 éves kort elérő lányokról fantáziál 40-50 évesen, még nem pedofília.

Sokak tabunak tartják a kérdést, pedig valójában ez férfi szempontból egy teljesen természetes jelenség. És egy olyan dolog, amiben a férfiak kétharmada egyet is ért.

Az egyik gyakori ok, amit sokan nem mernek maguknak bevallani, hogy ezek a fiatal lányok olykor képesek visszahozni a fiatal, gimis évek megkopott emlékét. Amikor az ember már túl van a harmincon, bármit megadna azért, hogy egy rövid időre újra gimisnek érezhesse magát.

Egy falat fiatalság nekünk is kijár. – gondoljuk, miközben 18-20 éves lányokat képzelünk el magunk alatt sikítozni a gyönyörtől.

Ez másfelől önbizalmat is ad, mely rögtön a másik oka annak, hogy sokan szeretnénk kikezdeni fiatal lányokkal. Az ugyanis hatalmas önbizalmat ad, ha egy fiatal, még szépsége teljében lévő bomba nőt sikerül megfognunk.

Tudatosítja bennünk, hogy még mindig nagy a vonzerőnk, és hogy bárkit képesek vagyunk megszerezni. Olyan ez, mintha emlékeztetnénk önmagunkat arra, hogy a sármunk és vonzerőnk nem kopott még meg.

Ugyanakkor az is közrejátszik egyeseknél a fiatalok iránti sóvárgás mögött, hogy szeretnének egy kicsit apa szerepben tetszelegni.

Nem szó szerint, hanem átvitt értelemben. Ugyanis az szintén önbizalmat ad egy férfinak, ha úgy érzi, van akiről gondoskodni tud, és az a valaki a kora és élettapasztalata miatt eleve felnéz rá.

Szexuális izgalom. Igen, ez is egy faktor, mely közre játszhat a fiatal lányokról való fantáziálásodban. Egy hamvas bőrű lánnyal ágyba bújni, és együtt lenni ugyanis szexuálisan nagyon mozgató tud lenni egy idősebb férfinak, főleg ha az a férfi évek, vagy évtizedek óta ugyanazzal a nővel bújik ágyba, és szexuálisan frusztrálttá válik emiatt.

Éppen ezért kezdi el keresni az újdonságot, a kihívást Sokszor ebből születnek az olyan tipikus esetek, amikor egy férfi egy hosszú házasságot ront meg azzal, hogy összejön egy fiatalabb hölggyel, lánnyal.

Az apaszerephez tartozik még az is, hogy szeretünk irányítani az ágyban. Egy fiatal, még tapasztalatlan lányt pedig örömmel irányítana el bárki ember fia, ha arra lehetőség adódna, ne legyünk álszentek!

Ráadásul evolúciós oka is van ennek az egész jelenségnek. Mégpedig az, hogy a hímek mindig is a fiatal egyedhez vonzódnak, hiszen a fiatalság az életet szimbolizálja, és az egészséget.

Régen a faj fennmaradása érdekében a nők és a férfiak is mindig a fiatal, egészséges, életerős egyedekkel háltak.

Ne érezd magad kellemetlenül, ha fiatal lányokról fantáziálsz. A férfi lét velejárói ezek a fantáziák, azt pedig szíved joga eldönteni te magad, hogy ezek a fantáziák megmaradnak fantáziáknak, vagy felül kerekedsz rajtuk, esetleg megvalósítod őket.

életmód pszichológia férfi lélek

 

Megtekintések száma: 268041


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet