Mit ne kérdezz meg soha egy elvált nőtől?

2018 Június 26

Ha elvált nővel randizol, akkor vannak bizonyos tabukérdések, melyeket nem illik már rögtön az elején megkérdezni, ha nem akarod, hogy rövidre zárja a randevút.

A válás mindig szomorú dolog, és mindkét felet megviseli, legalábbis jó esetben mindkét félre hatással van.

A válás után az ember nem szívesen beszél a dolgokról, hiszen ez olyan, mintha saját sikertelenségével kérkedne.

Éppen ezért ügyelnünk kell férfiként arra, hogyha olyan nővel randizunk, akiről tudjuk, hogy elvált, akkor ne tegyünk fel olyan kérdéseket, amivel kényelmetlen helyzetbe hozhatjuk őt, különben hamar rövidre zárhatja a randevút.

Szeretnél beszélni róla?

Ez a legbutább kérdés, amit feltehetsz neki. Miért akarna beszélni róla pont veled? Épp azért randizik veled, hogy ezt végleg elfelejtse, és ne kelljen újra átélnie, eszébe jutnia.

Erre te sikeresen felemlegeted, amivel nagymértékben rontasz az esélyeiden. ha akar, majd beszél róla, de ez nem egy első randis téma, sőt, az is teljesen oké, ha soha nem beszél róla neked, mert rá, és a korábbi társára tartozik csak!

Megházasodnál újra?

Egy elvált nő nagyon frusztrált ezzel a kérdéskörrel kapcsolatban, így nincsenek már illúziói, sem rózsaszín köd. Ez a kérdés úgy hathat, mint benzin az bozóttűzre. Olyan, mintha egy foghúzás után megkérdezné a doki, hogy kihúzhatja- e még egy fogad.

Ha túl friss az emlék, pláne nem szabad zargatni. Majd ő eldönti, hogy mit akar, és hogyan akarja, ha tudod róla hogy elvált, elfogadtad a kockázatot, hogy talán sohasem akar már házasságban élni.

Leélnéd a hátralévő életed valaki mellett?

Szintén forró kérdés, amit valószínűleg nem fog díjazni. Ha valaki benne volt egy rossz kapcsolatban, akkor a válás után egy kicsit fel is szabadul, és nem csak rossz érzések keringenek benne. Ilyenkor rájön az ember, hogy egy börtönben élte az életét valaki mellett, és most teljesen szabad.

Egy frissen a sittről szabadult rabtól sem kérdezhetsz olyat, hogy visszamenne-e egy életet leélni a rácsok mögé. Erős a példa, de ez a kérdés ugyanígy hathat egy elvált nőnek is.

Te akartad a válást?

Ezzel a kérdéssel gázolhatsz igazán bele a magánszférájába. Ezt megkérdezheted fél év, egy év együttlét után, de nem az első randevún különben jó eséllyel rövidre zárnak.

Egyrészt azért, mert semmi közöd hozzá, másrészt azért, mert a kapcsolatotok szempontjából ez valószínűleg teljesen lényegtelen információ.

Hogyan érzel a volt férjeddel kapcsolatban?

Szintén nem egy nyerő kérdés. Ezt ők kettejük között rendezték le annak idején. ha úgy gondolja, hogy valami egyszer valaha rád is fog tartozni, vagy be szeretne majd avatni, azt minden bizonnyal meg fogja tenni, de ne akarj túl sokat kérdezni az elején.

randi nők pszichológia kapcsolatok

 

Megtekintések száma: 1009218


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet