Mutasd a pizsamád, megmondjuk ki vagy!

2013 Április 13

Minden hímnemű másképp tud jót aludni. Van, aki flanel pizsamában vagy egy szál boxerben, van, aki pucéran alszik. Olyan is biztosan akad, aki a barátnője bugyiját részesíti előnyben. A legfontosabb dolog a kényelem.

Kényelmes pizsama: Szereted a rendet magad körül, ragaszkodsz a szokásaidhoz. Kicsit talán merevnek tűnhetsz dolgokban, de titkon pucéran rohangálnál, mikor tudod, hogy senki nem figyel. Nos, mi tart vissza?

Boxeralsó: Nincsenek nagy igényeid és az esti zuhany is elmarad néha. Ha nincs tiszta alsód, hát visszaveszed, ami eddig rajtad volt. Ha nem mindennapos dolog, és nincs oroszlánszagod, akkor bocsánatos bűnnek vesszük.

{loadposition szoveg}

Felül póló, alul semmi: Rosszul éreznéd magad pucéron, de a műszernek kell a szabadság. Praktikus ember vagy, innen már csak egy lépés a férfi hálóing.

Ádámkosztüm: Laza, naturista szemlélet, nincs mit takargatnod. Azt azért néha nem árt végig gondolni, hogy éppen ki alszik a kanapédon, nehogy meglepődjön bájaidon.

Franciabugyika: Pajkos, vicces ember vagy. Valószínű jó ízléssel is rendelkezel, de ne csinálj belőle rendszert. Még a végén csak a bugyi marad alvótársnak.

 

Megtekintések száma: 8359


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet