Nagy férfiorr = hatalmas intim méret és...

2013 Június 14

A nagy férfiorr hatalmas intim méretet jelent! Arról, hogy az ismeretlen eredetű ókori legenda mennyire igaz, nem készült tudományos felmérés, bár az való tény, hogy a férfi orrában rejlenek a nemi szervek reflexzónái. A tesztelések szerint pedig a szexuális teljesítményt tekintve nem is az orr mérete a perdöntő, sokkal inkább árul el lényeges momentumokat annak formája!

Az úgynevezett kisfiús, azaz fitos orrú pasival állítólag csakis jól járhatnak a nők: gyöngédek és szolgálatra készek az ágyban, könnyen megtalálják a legérzékenyebb pontokat, szeretik az előjátékot és a változatosságot. Velük biztosítottnak tekinthető a valódi orgazmus elérése!

Az egyenes és arányos formájú orrú férfiakról az járja, hogy inkább mesterei a flörtölésnek, mint lepedővirtuózok! Viszont, ha irányítja őket a nő, mindent megtesznek a jó cél érdekében!

 Skalpvadászokként tartják nyilván a felfelé görbülő orrhegyű hímneműeket: folyton azt igyekeznek "kiszagolni", mikor kit csalhatnak be ágyukba. Amelyik nő pedig beadja a derekát, kellemes szexuális élménnyekkel gazdagodik, hiszen az ide sorolt férfiaknak nem csak a hódítás, a jól teljesítés is célja!

A kampós orrú  férfiak már korántsem ilyen vállalkozó szelleműek: rendkívül fontos számukra a minőség, s nem kedvelői az egyéjszakás kalandoknak. Túlságosan is konzervatívnak tartják őket a szexben.

{loadposition szoveg}

A kissé ferde orrúaknak az a híre, hogy vadak, szenvedélyesek, akik előnyben részesítik az extrém helyeken, bizarr pózokban lezavart gyors numerákat.

Kevésbé kedvelt típusnak tekintik a széles orrlyukkal rendelkező pasikat: állítólag nagyon passzívak az ágyban, elvárják, hogy a nő kényesztesse őket, mialatt örüljön az ő puszta jelenlétüknek.

Míg a tömpe orrú férfiak túl óvatosak, az újításoktól is tartó szeretők, addig a sasorrúak meg nagyon is vadak és merész kísérletezők!

S legenda ide vagy oda, a karakteres, nagy orrot viselő férfakról nem csak az járja, hogy nagy méretet hordanak odalent, hanem az is, hogy rendkívül szenvedélyesek és mohók! Örökké telhetlenek, " röptében a legyet is " típusok! Emellett imádnak irányítani az ágyban, főleg ha a szexuális játékok vezérléséről van szó!

Azért bármit is láttok a tükörben, ne ijedjetek meg! Mi kíváncsi nők általában úgy gondoljuk, hogy " hiszi a piszi ", amíg nem próbáltuk ki, mi igaz az egészből!

 

Megtekintések száma: 5595


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet