Nőriasztó stresszoldó férfiszokások

2013 Május 12

Amikor zavarban van a nő előtt a férfi, észre sem veszi, milyen visszataszító szokásokkal riasztja el randipartnerét. Érdemes az alábbi stresszoldásra szolgáló tevékenységek mellőzésére odafigyelni a sikeres találkozó érdekében:

{loadposition szoveg}

  1. FIKÁZÁS: Bár Dr. Friedrich Bischinger szerint erősíti az immunrendszert, egy nő elcsábítására nem alkalmas ez a terápia! Igencsak gusztustalan, amikor folyton az orrodban piszkálsz, s előszeretettel nézegeted, hogy mit szedtél ki belőle!
  2. KÖRÖM- ÉS BŐRRÁGÁS: Nem is egészséges, s nem is guszta látvány a köröm csontig való lerágása mellett a véresre rágott bőr! Emellett, ha folyton a szádban van a kezed, nem érti a partner, mit mondasz!
  3. GOLYÓIGAZGATÁS: A nemi szerved állandó vakargatása, s golyóid kényszeres igazgatása után nem biztos, hogy a hölgy elveszi tőled a megkóstolásra átnyújtott sütit! Még az a gyanú is járhat a fejében, hogy lapostetűk vannak a gatyádban!
  4. A FÜLSÁR KIAKNÁZÁSA: Ennek sem a találkozón lenne az ideje, ne rázogasd folyton a kisujjadat beledugva a füledet, s ne most nézd meg, milyen sárga anyag volt odabenn!
  5. A FEJBŐR KAPARGATÁSA: igencsak visszataszító, amikor beszélgetés közben a fejbőrödet vájod, s lehullanak róla a korpához hasonlító sebek!
  6. A FOGAK SZÍVÁSA: Főleg, ha ezt egy agyonrágott gyufaszálla a szádbanl teszed!
  7. KÉZROPOGTATÁS: Látvány nem olyan borzasztó, de a hangjától szinte kirázza a nőket a hideg! Még azt gondolnák, hogy fakír vagy! 
  8. RÁGÓZÁS: Főleg, ha izgalmadban azzal a gyerekes szokással játszadozol, hogy nyújtogatod a szádból a kezeddel a rágógumit!
  9. KRÁKOGÁS: Zavaró, ha minden mondatodat krákogás előzi még, még azt gondolja rólad a nő, hogy valami fertőző légúti betegségben szenvedsz!
  10. KÖRÖMPISZKÁLÁS: Nemcsak undorító látvány a körmöd alóli piszok kikapargatása, miközben folyton nézegeted, hanem arra fog gondolni a randipartner, hogy túl unalmasnak találod őt! Inkább beszélj hülyeségeket, ha zavarban vagy, mint a fenti szokásokat alkalmazd, s nagyobb esélyed marad a sikeres randira!

 

Megtekintések száma: 5516


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet