Őrült férfitrendek: Neon színek!

2018 Április 26

Így hordd a vibráló zöldet, türkizkéket, vagy a narancssárgát!

A férfiakat is utoléri nyárra az, ami a nőket már rendesen behálózta: a neon színű ruhák és kiegészítők. Olyan színek és árnyalatok kerülnek idén elérhetővé a férfiruházati boltokban, amelyekről mindenki azt gondolta, hogy vállalhatatlan, hordhatatlan. A kifutókra elég merész összeállításokat küldtek a tervezők, de mint minden trend, ez is alakítható. Csak tudni kell, hogy mivel párosítsd. Íme!

A vibráló árnyalatokról sok mindenkinek az 1980-as/90-es évek divatja ugorhat be, de megrémülni felesleges. A modern szabások miatt a ruhák csak messziről emlékeztetnek a régi időkre.

orult-ferfitrendek-2013-ban-neon-szinek

A divatbemutatókon a modellek tetőtől-talpig neonban világítottak. Hogy a hatás még erősebb legyen, két- három élénk szín került egymás mellé. A táskákat, de még a cipőket is ilyen színekben kell elképzelni. Salvatore Ferragamo kollekciójában leginkább a narancs, a sárga, és a türkizkék volt terítéken, aki a napszemüvegekről sem feledkezett meg. A neonos árnyalatokon kívül még az egyéb élénk, gazdag színek is megjelentek. Például a málnapiros, vagy rózsaszín, vagy a zöld lime-os árnyalata.

orult-ferfitrendek-2013-ban-neon-szinek

Ezek az öltönyök, zakók persze nem a legszerencsésebb választások, ha az embernek üzleti ügye, tárgyalása, hivatalos megjelenése van. Ezeken a rendezvényeken felvonultatott szettek mindig erősen el vannak túlozva, leginkább a figyelemfelkeltés érdekében. A mindennapokra ezek a képek leginkább inspirációként kell, hogy szolgáljanak, semmiképp sem az a lényeg hogy lemásoljuk őket egy az egyben. Egy póló, egy öv, vagy akár egy nyakkendő is elég, hogy az összhatás egy teljesen újszerű hatást keltsen. Ami a lényeges, hogy mivel vesszük fel. Ahogyan a képeken is látszik, leginkább a szürke árnyalataival, vagy a mélykékkel, tehát a semleges, kevésbé élénk színek mellett mutatnak igazán jól.

orult-ferfitrendek-2013-ban-neon-szinek

Ha egy extrémebb, feltűnőbb külsőre vágyunk, akár egy buliban, akkor a neonos szín mellett a fekete a biztos befutó. Akár egy bizonyos szín több árnyalatát is felvehetjük, például a neonos türkizkéket egy sötétebb, lilásabb kékkel. A narancs a szürkével is jó, de még jobban megy a sötétbarnához, nyáron nappalra pedig inkább a drapposabb, krémesebb színekhez. Persze, aki huszonévesen elég bátor hozzá, vagy a lázadó korszakát éli, az bátran felvehet egy élénk pink dzsekit egy hozzávaló nadrággal, fehér pólóval. Senki nem fogja megbüntetni őket.

orult-ferfitrendek-2013-ban-neon-szinek

Aki inkább visszafogottabban szeret kinézni, de mégis kitűnne valahogy a tömegből, annak cipők, övek, sapkák, és kiegészítők hosszú sora áll a rendelkezésére. A neonzöld, zöldessárga, pink színek a világosbőrű, sötéthajú férfiaknak állnak jól (Russel Brand, Collin Farrell). Akinek sárgásabb, vagy karamelles színű bőre van, vöröses haja, vagy világos barna, esetleg szőkés (Brad Pitt, David Beckham), az a narancs, és a türkizkék színekkel próbálkozzon.

orult-ferfitrendek-2013-ban-neon-szinek

orult-ferfitrendek-2013-ban-neon-szinek

 

Megtekintések száma: 402330


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet