Őrült új valuta az őrült időkre

2021 November 07

Van egy kis humorérzéked?Van érzéked vagy kedved ahhoz, hogy felidegesítsed az embereket? Nos, kedves olvasó, ezek neked valók!

Mindannyian tudjuk, hogy Amerika a "fuck" körül kering. 

Végül is készítő is ezt a hitvallást követte: "leszarom a dolgokat, így hát készítettem néhány érmét egy túlságosan is orrba-szájba vágó kijelentéssel, ami pontosan ezt fejezi ki."

Az amerikaiak mindent leszarnak, mégis úgy akarnak tűnni, mintha érdekelné őket bármi is.. Egy ilyen érme megvásárlása tökéletesen kifejezi ezt a kognitív disszonanciát. "Mit jelent ez az egész? Rohadtul nem tudom, de úgy tűnik, az emberek szeretik őket, mert a kezdés nagy siker.

Nézzétek meg itt: https://www.kickstarter.com/projects/79786167/zero... vagy ne. Csak tippeljetek, hogy mennyire érdekel. 

Őszintén szólva, remélem, hogy ezek mosolyt csalnak az arcodra és szórakoztatnak, miközben a munkahelyeden vesztegelsz. Ha mást nem is, most már tudjátok, hova kell mennetek, hogy szerezzetek egy csillogó "jelképet" a megbecsülésetek jeléül, amit Bill Lumbergh-nek adhattok át, amikor legközelebb a TPS-jelentéseket kéri."

1 repülő "fuck" vagy 2

Szó szerint 2 sz@r

Zero "fuck" 

Apród van?

És végül a gyönyörű arany "fuck"

forrás: boredpanda.com

vicc Humor

 

Megtekintések száma: 21066


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet