PMFC Öregfiúk nyerte a városi rangadót

2021 Április 21

Öregfiúk-csapatunk szombat délután pótolta a bajnokság 10. fordulójából elhalasztott PVSK elleni hazai összecsapását. A városi rangadó első félidejében 2-0-s előnyre tettünk szert, míg a fordulást követően szépítettek ugyan a vendégek, de sikerült ismét növelnünk a különbséget. A jó iramú és hangulatú találkozón a helyzetek ellenére újabb találat már nem született, így 3-1-es összesítéssel győztük le a PVSK gárdáját.

A múlt heti megnyert rangadó után kicsit kényelmesebbek voltunk a vártnál. Lassan járattuk a labdát keveset mozogtunk labda nélkül és erőtlenek voltunk a kapu előtt. Bár hozzáteszem az ellenfél is teljesen más felfogásban játszott mint a múlt heti ellenfelünk Teljesen megszállták a saját kapujuk előterét amivel csak nagy nehézségek árán tudtunk eredményesek lenni. Összességében három csodaszép góllal teljesen megérdemelten nyertünk, hozzá teszem a minőség picit bennünk maradt – nyilatkozta a PMFC öregfiúk játékmestere.

– Az őszről elmaradt bajnoki mérkőzést pótoltuk és sikerült győzelmet aratnunk a városi riválissal szemben. A találkozón a három gólunk mellett sok helyzetet alakítottunk ki, jobb helyzetkihasználással akár nagyobb arányú sikert is arathattunk volna – nyilatkozta Élő Tibor, a PMFC öregfiúk csapatvezetője.

Autó City Volkswagen Megyei Öregfiú np – id. Dárdai P. csoport 10. forduló
PMFC – PVSK 3-1 (2-0)
Gsz.: Lóth (9.), Földesi (32.), Élő (77.), ill. Varga (70.)

PMFC: Retkes – Soós L. (Bencze, 41.), Sági, Soós A., Lehota – Földesi (Élő, 41.), Nagy Cs., Lóth, Katus – Kincses (Nagy A., 60.), Pataki.

Fotó:Almási Sándor

Forrás: http://pmfc.hu/2021/04/19/pmfc-oregfiuk-megnyertuk-a-varosi-rangadot/

 

Megtekintések száma: 14859


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet