Prémium Médiaválogatott vs. Újságíró Válogatott

2021 Június 22

Prémium Médiaválogatott csapatunk tagjai ezúttal a MOM Uszoda és Sportközpontban hívhatta ki a méltán híres 2021-ben lett 121 éves múltú Újságíró Válogatottat. Káprázatos belvárosi, zöld környezetben játszhattak a játékosok a műfüves futballpályán, az ötcsillagos uszoda és sportcsarnok tőszomszédságában.

Jelen volt Cozombolis Leonidász Péter, zenész; Vajtó Lajos, Haagen Imre, színész; Haddad Henrik’Ricky’, Beleznay Endre, színész; Keller József legendás labdarúgó,Boda Gábor Prémium Zrt.ügyvezető igazgatója,Botka István Prémium Zrt.

Haddad Henrik szerint a sportolás és a jókedv elengedhetetlen az élethez, ezért is veszi ki mindig a maga részét ezekből az eseményekből. A futballpálya mellől így nyilatkozott:

,,Nagyszerű lehetőség volt nekünk, hogy egy ilyen szikrázó napsütésben játszhatott a Prémium Médiaválogatott az újságíró válogatottal, nagyon jó volt az idő, nagyon jó volt a meccs, bár a végeredmény sajnos azt tükrözte, hogy nekünk kellett veszíteni, de azért szerencsére becsületünkre szóljon, hogy azért sikerült gólt lőni.”

A Prémium Médiaválogatott becsületesen állta a sarat az Újságíró Válogatottal szemben azonban ez az előny nem tartott ki a mérkőzés végéig, ugyanis a második félidőben mégis átvette a vezetést az Újságíró Válogatott.

Beleznay Endre, színész a következőképpen kommentálta a történteket:

,,Tulajdonképpen kikaptunk nem tudom mennyire, mert az első félidőben nem találtuk magunkat, aztán a másodikban mindenképpen.. …lelkileg győztünk. Én annyit ki szeretnék emelni, hogy egy fantasztikus gólom volt a hatoson belül… …Edzenünk kell a következő négy hétben… …akkor mindkét félidőt meg fogjuk nyerni az Újságírók ellen, vagy ha bárki jön.”

A válogatott tagjai mindig szívesen vesznek részt a családias hangulatú, bizakodással teli futball mérkőzéseken.

„Nagyon jó, baráti hangulatú mérkőzést játszottunk, ezúttal nekünk jött ki a lépés. Nagyon sportszerű és kellemes társaságra leltünk a Prémium Médiaválogatott csapatában, nem véletlen, hogy mindenütt szeretettel fogadják őket.

Fontos persze a győzelem, de ennél lényegesebb, hogy hetente kétszer edzünk és igazán összetartó társaság a Magyar Újságíró Labdarúgó Válogatott : immár 101 éve mindig meg tudunk újulni és – szándékunk szerint – ameddig lehet tovább visszük és őrizzük elődeink hagyományát, futball szeretetét.

A Magyar Újságíró Labdarúgó Válogatott örömmel tesz eleget meghívásoknak, jótékonysági felkéréseknek is. Járjuk az országot és a határon túl is igyekszünk méltón képviselni a magyar újságírást és a magyar futballt. „-Borsi László

Haddad Henrik hozzátette:

,,Rengeteg meghívásunk van a Médiaválogatottal különböző rendezvényekre, ahol nem csak focizni szoktunk hanem mivel a Prémium Médiaválogatott keretében vannak színészek, énekesek, zenészek, bűvészek így műsort is szoktunk csapni… …Nagyon hálásak vagyunk ezért a lehetőségért”

Beleznay Endre zárta interjúnkat a következő jókívánságokkal:

,,Mindenkinek ajánljuk sok szeretettel, hogy sportoljon és ha nem tudja magát elhatározni, hívjon meg minket mi meghozzuk a kedvét a sportolásra.”

 

Megtekintések száma: 8907


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet