​Sztárok, akik elvesztették a gyermeküket

2019 Szeptember 03

Néhány nappal ezelőtt szörnyű tragédia sokkolta Magyarországot: Lesi László Csaba, azaz L.L. Junior 3 éves kisfia, Dávidka halálos autóbalesetet szenvedett.

A szörnyű eset szomorú apropóján összeszedtük, kik azok a sztárok, akik ugyancsak elvesztették gyermeküket.


Mike Tyson

A visszavonult amerikai ökölvívó négyéves kislányát veszítette el 2009-ben, akire a családi edzőteremben találtak rá a nyaka köré tekeredve egy zsinórral. Az orvosok egy napig küzdöttek az életéért, de sajnos nem lehetett megmenteni a kis Exodust.

Usher

2012-ben hunyt el a híres amerikai énekes édes kisfia, Kyle egy jet-ski balesetben.

John Travolta

Az amerikai színész, producer, rendező körül már a ‘70-es években is az a pletyka terjengett, hogy homoszexuális. Ennek ellenére mégis megházasodott, és 1992-ben megszületett első kisfia, Jett. A gyermek már kiskorától kezdve autizmusban és Kawasaki szindrómában szenvedett, amelyről Travoltáék nem szívesen nyilatkoztak. Egy, a betegséghez fűződő váratlan rosszullét vethetett véget 2009-ben a 16 éves fiú életének.

Keanu Reeves

A libanoni születésű angol-kanadai színész kislánya 1999-ben halva született. 18 hónappal később egy autóbalesetben Keanu feleségét is elvesztette.

Pierce Brosnan

Az ír-amerikai színész és producer felesége 1991-ben petefészekrákban halt meg. 2013-ban lányával, az akkor 41 éves Charlotte-tal ugyancsak ez a betegség végzett.

Jean-Paul Belmondo

A világhírű francia színész lánya, Patricia 1994-ben egy tragikus lakástűzben vesztette életét. Belmondo bevallása szerint még mindig nem sikerült kihevernie a tragédiát.

Nick Cave

Az ausztrál rockzenész kisfia, Arthur 2015 júliusában 15 évesen zuhant le egy húszméteres sziklaszirtről bedrogozva - súlyos koponyatörést szenvedett, életét már nem tudták megmenteni.

Gerard Depardieu

A francia színész, filmrendező és producer fia 37 évesen tüdőgyulladásban halt meg. A fiatal színész és édesapja között sosem volt felhőtlen a viszony, mindig konfliktusokkal teli kapcsolatuk volt. A fiú már fiatalon lázadt azellen, hogy apja sikerei ne befolyásolják színészi karrierjét.

Terence Hill

Eredeti nevén Mario Girotti olasz színész két fiút nevelt - mindketten színészi pályára készültek; de igazán Ross, a német származású örökbefogadott gyermeke bizonyult ígéretes tehetségnek. Már egész fiatalon, tizenévesen főszerepet kapott a Keményfejű című vígjátékban. Következő filmjében, a Lucky Luke-ban apja mellett játszott volna, azonban erre sosem kerülhetett sor, ugyanis 1990-ben a tinédzser autóbalesetet szenvedett éppen a forgatásra tartva apjához, és belehalt sérüléseibe.

PH

sztárok sorsok gyermekek életek

 

Megtekintések száma: 53669


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet