Teljes pillantás a Panda Express x Anti Social Social Club új kollegciójáról

2020 Október 30

Miután együttműködött a Los Angeles-i Metro Boys & Girls Clubs-al, az Anti Social Social Club nem mutat jeleket annak, hogy abbahagyja a Panda Express-sel való csapatépítést.

A váratlan együttműködések egyre növekvő választékával kiegészítve ezúttal a los Angeles-i címke körül az amerikai gyorséttermi lánc szeretett Narancsszínű Csirke ünnepelte. Annak ellenére, hogy a Teriyaki Chicken, a Pekingi Marhahús és a Kung Pao Chicken népszerű, népszerûen az Orange Chicken szolgált a Panda Express fõ vágókapocsává közel négy évtizeden keresztül. Az 1983-ban alapított Panda Express az amerikai-kínai konyha gyors alkalmi kifejezéséről ismert, amely valószínűleg nem finom étkezés, ízléses, ismerős, megfizethető, és tagadhatatlanul sokan számára kényelmi étel.

A két márka közötti együttműködésből származó kiadás kapucnis pulóverek, pólók és sapkák áll. A közös márkanévre összpontosítva, a speciális termékcsaládban az aláírás eltorzult „ANTI SOCIAL SOCIAL CLUB” embléma látható párosulva azzal, hogy a Narancssárga csirkét ábrázolja, amelyet a Panda Express kagyló vödördobozából az amerikai-kínai étel szinonimájaként pálcika vet fel. A sapkák egyszerűbben meg vannak jelölve a gyorséttermi lánc kör alakú Panda logójával és a szokásos ASSC motívummal a jobb oldalon.

forrás: Hypebeast.com

 

Megtekintések száma: 110851


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet