​Tökéletes szakáll titka

2021 Március 02

Talán az egyik legfontosabb, és mindennek az alapja hogy megfelelően ápold az arcod. Használj rendszeresen mélytisztító és bőrápoló szereket a növekedéshez tökéletes környezet kialakításáért. Hagyni kell nőni! Közkeletű tévedés, hogy a sűrű borotválkozás következtében erősödik a szőrzet.

Valójában a hatás csupán optikai. Ezért hagyd, a természet tegye a dolgát, a folyamatos borotvàlkozás ugyanis a legkevésbé sincs kihatással a szakáll növekedés sebességére. Ami nem lehet meglepő, az a türelem.

Róma sem egy nap alatt épült fel, így legyél türelmes. Típus- és körülmény függő ugyan, de egy dús, markáns és férfias szakáll eléréséhez gyakran 2-3 vagy akár több hónap is szükséges.

Kerüld el messzire a stresszt, node, tipikusan az a tanács, amit könnyebb hangoztatni, mint megtenni. Viszont a helyzet az, hogy a stressz az arcszőrzeteden is meglátszik (ahogyan amúgy még a bőrödön, szemeden, és a hajadon is). Az egészséges szakáll növesztése és fenntartása érdekében igyekezz kerülni a stressz faktorokat. 

 

Megtekintések száma: 54437


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet