Top ciki férfiviseletek- a nők szerint

2013 Március 11

Most megtudhatod, hogy melyik ruhadarabok hatnak kiábrándítóan a nőkre.

Fecske fürdőalsó

top-ciki-ferfiviseletek-a-nok-szerint
Bármit is hallottál, a fecske nem szexi. Egyszerre, csúnya, otromba látvány, és lányos. Ha nyilvánosan viseled és a lányok nem bírják levenni rólad a szemüket, attól még ne bízd el magad. A férfiak sem csak a bombanők után fordulnak meg. Az emberek mindent jól szemügyre vesznek, ami megbotránkoztató, vérciki, nevetséges, vagy éppenséggel kibuggyanni készül... Kitalálod, te melyik kategóriába tartoznál?

Napszemüveg éjjel/a sötétben

top-ciki-ferfiviseletek-a-nok-szerint
Mindenki tudja, hogy beltérben, vagy a naplemente után nagyon nehéz a napszemüvegben tájékozódni és közlekedni, szóval, ha azt gondolod, hogy rejtélyesen nézel ki, és szexi vagy, ahogyan a klubban botladozol, gondold újra...Ha egy srác napszemüveget visel a diszkóban, az mindig csak két dolgot jelenthet: egy- az illetőnek problémái vannak a szemével, vagy nem lát. Kettő- az illető egy idióta. Ha most ezt olvasod, akkor vak biztosan nem vagy.

Túl sok logó
Mintha egy sétáló hirdetőtábla lennél, és ráadásul még pénzt sem kapsz a szolgáltatásodért, vagyis az ingyen reklámokért. Értjük mi, hogy szereted a márkákat, de nem feltétlenül szükséges ezt az orrunk alá dörgölni. nem csak hogy nem érdekel minket, de nem is tetszik. Elég éretlen dolog, inkább a kamaszokra vall ez az öltözködés.

Oldalra fordított baseball sapka
Megkapta a maga 15 perc hírnevét, de a csillaga már jó néhány éve leáldozott. Amíg tartott a siker, addig is csak a kamaszoknak állt jól, de most, 2013- ban inkább már ők se próbálkozzanak vele. Szerencsére már elég ritkán lehet belebotlani mostanság.

Nagy, strasszos gyűrűk

top-ciki-ferfiviseletek-a-nok-szerint
Taszítani szeretnéd a nőket, már jó messziről? Akkor ezeket a gyűrűket neked találták ki! Minél csillogóbb és minél több és nagyobbak a kövek, a hatás annál nagyobb. Ha a kisujjadon viseled, akkor a helyzet még rosszabb. Viszont a másik nemnél lehet, hogy megnő a népszerűségi faktorod.

A tényleg rövid rövidnadrágok

top-ciki-ferfiviseletek-a-nok-szerint
Igaz, igazságtalanul hangzik, de kizárólag a nők néznek ki jól a kánikulakor előkerülő forrónacikban. Egy férfinek a legrövidebb változat a combközép, maximum! A lábmutogatás a lányok dolga, ezzel biztosan te sem ellenkezel...

Szűk farmer/répanaci
Nagyon kevés srácnak áll jól, és általában nekik is csak azért, mert annyira egyedi figurák, hogy egyszerűen tudják hordani a nem átlagos cuccokat. A legtöbb férfi viszont úgy néz ki benne, mintha a sötétben véletlenül a barátnője nadrágját vette volna fel. Trend ide- vagy oda, ne kövesd azt ész nélkül. Melyik nő indulna be egy csajnacis pasira?

Áttetsző, hálós neccpólók

top-ciki-ferfiviseletek-a-nok-szerint
Hmmm... nem nagyon lehet még megindokolni sem. Rosszul néz ki és még funkciója sincs. Viszont jó mintásra lehet benne lesülni...

 

Megtekintések száma: 8014


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet