4 tiltott zóna szex közben

2018 Május 20

Tudtad, hogy vannak olyan pontok a nőknél, melyek érintése képes porig rombolni a hangulatot szex közben? És tudni is akarod mik ezek a helyek? Mutatjuk.

Egyénenként mindenkinek eltérnek azok a pontok a testén, melyek érintése képes kihozni őt a sodrából, vagy nyugtalanítani.

Ennek ellenére a nőknél akadnak olyan jól meghatározható részek, melyek érintése a nagy átlag számára kellemetlen érzéseket szülhet, főleg szex közben.

Így nem árt, ha a férfiember ezeket a pontokat messze elkerüli, ha jót akar magának.

A méhnyak

Ha véletlenül ide tévedsz, azt érezni fogod, mert neki is megváltozik a viselkedése, érzékelése. Ez számára rendkívül kellemetlen lesz, és ezért ki is zökken a kettőtök között zajló szex ritmusából, így az egész szexuális együttlétet szabotálhatod egyetlen rossz mozdulattal.

Azonban azt is fontos tudni, hogy nem mindig van ez így. Ha kellően izgató és forró előjátékban részesítitek egymást, akkor megtörténhet az, hogy a méhnyakat nem fogod tudni még véletlenül sem elérni. Szexuális aktus közben ugyanis ez picit fentebb tolódik.

A csikló felső része

A nők csiklója talán az egyik legérzékenyebb pontjuk az egész testükön. Érdemes tehát úgy bánnunk vele, mint a hímes tojással. A közhiedelemmel ellentétben bár a nők egy része nagyon szereti a csikló közvetlen izgatását, nem árt tudni, hogy ez egy kétélű fegyver.

A csikló felső részében számtalan ideg fut, így ez a legérzékenyebb része a nőnek. Ha közvetlenül izgatjuk, érik különféle hatások, akkor inger szegénnyé válhat egy idő után. Ez annyit tesz, hogy a menet végére már nem is érzi az izgatást magát, csak egy üres bizsergést.

A lábak és a zokni

Hihetetlenül hangzik, de tudományosan igazolt tény, hogy azok a nők és férfiak – bizony, ez ránk is vonatkozik – akik zokniban szexelnek, sokkal kiegyensúlyozottabbak a szexuális együttlétek során, int azok, akik nem viselnek zoknit.

Ez a nőknél fokozottan igaz, ugyanis a nő szexuális állapotát negatívan befolyásolhatja az, ha hideg, kihűlt a lába. Ezért ha zokni van rajta, mikor egymásnak estek, ne akard minden áron levenni a lábáról!

Anális élvezetek

Az anális élvezetek mindig is megosztották a nőket és férfiakat egyaránt. Vannak olyan nők, akik kifejezetten szeretik, míg mások tabuként kezelik. 

Bárhogyan is, ha anális játékokra kerülne sor, mindig használjunk megfelelő minőségű és mennyiségű síkosítót, és legyünk nagyon óvatosak.

Hiszen ez a nyílás nem arra van tervezve, amire használni szeretnénk, ezt mindig tartsuk észben. Egy rossz mozdulat, mialatt „odabenn” vagy, elveheti partnered kedvét a későbbi anális élvezetektől.

Ha a fenti zónákat elkerülöd vagy legalábbis kellő óvatossággal közelíted meg őket, akkor garantáltan nem fog kiesni a nő a szexuális együttlét élvezetéből.

szex szexualitás szeretkezés együttlét nők erogén zónák tiltott zónák

 

Megtekintések száma: 963222


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet